Nervoza protiv inspiracije

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.10.18. | 09:18

Bohum dočekuje Regenzburg na zatvaranju 11. kola Cvajte

Ista meta, isto odstojanje. Bohum i Regenzburg sakupili su isti broj bodova, imaju po četiri pobede i tri remija, nalaze se u sredini tabele Cvajte i zatvoriće 11. kolo večerašnjim međusobnim dvobojem na Vonovija Rurstadionu. Gosti su u boljoj formi, ali domaći teren je vrlo često presudan...

Bohum prilično oscilira ove sezone. Počeo je porazom, potom ušao u seriju od pet duela bez neuspeha, pa onda dva susreta na kojima je ostao bez bodova. A trenutno je ponovo neporažen na dva minula meča, a ujedno na njima nije primio gol. Kod kuće je pobedio Bilefeld, a prošle nedelje je izvukao remi u Hamburgu.
"Imam problema oko sastavljanja tima. Izuzetno sam nervozan zato što zbog povreda ne mogu da računam na Majera i Ejsfelda, dva vrsna kreativca. Šansu će dobiti mladi igrači i imaće priliku da se dokažu. Regenzburg je vrlo ozbiljan rival, a podatak da je neporažen na pet vezanih mečeva poziva na oprez. To je ekipa koja je odlično vođenja od strane kolege Bajerlorcera. Nikome ne olakšavaju posao", istakao je Robin Dut, kormilar Bohuma.

Izabrane vesti

Oscilira i Regenzburg, jer je posle pobede na startu zaređao sa četiri duela bez trijumfa, a potom je nanizao pet susreta bez neuspeha. Treba izdvojiti impresivno slavlje nad Hamburgerom u gostima, od čak 5:0, a pobeđivao je i Hajdenhajm i Duizburg. Prva violina ekipe je iskusni napadač i kapiten Marko Gritner, koji je već postigao šest pogotka ove sezone, što je trećina od ukupnog broja golova koje je postigao Regenzburg.
"Bohum je vrlo iskusan i dobar tim, popunjen na svim pozicijama. Inspiriše nas situacija u kojoj večeras možemo da dođemo do 18 poena iz 11 utakmica. Imamo manjih problema sa povređenim igračima, ali na treningu imam 22 fudbalera koji se pakleno bore za startnu postavu", poručio je Ahim Bajerlorcer.

CVAJTA, 11. KOLO

Petak
Darmštat - Grojter 2:0 (1:0)
/Kempe 23, Dursun 75/

Magdeburg - Hamburger 0:1 (0:0)
/Nari 77/

Subota
Aue - Bilefeld 1:0 (0:0)
/Hohšajt 66/

Keln - Hajdenhajm 1:1 (0:1)
/Žirasi 58 - Berman 9/

Paderborn - Sandhauzen 3:3 (1:2)
/Gej 35, Tekpeti 67, Riter 80 - Šlezener 14, Vuten 27, 83/

Nedelja

Ingolštat - Duizburg 0:1 (0:0)
/Matip 90+2 - Matip 79 ag/

Sankt Pauli – Kil 0:1 (0:0)
/Sera 60/

Union Berlin - Dinamo Drezden 0:0

Ponedeljak

20.30: (2,25) Bohum (3,45) Regenzburg (3,15)

* Kvote su podložne promenama

FotoReuters


tagovi

Jan Regensburg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara