"Eto i Škrtel"
"Eto i Škrtel"

Nesnosna gužva u napadu Liverpula: Samuel Eto stiže na Enfild (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.08.14. | 12:36

Kamerunski veteran na lekarskim pregledima van Engleske, kažu da ne zavisi od transfera Balotelija, ugovor na godinu dana

Eto i ŠkrtelLiverrpul troši pare i ne misli da stane. Ako je verovati informacijama iz Engleske, a ovu su preneli svi uticajni mediji, na Enfild bi trebalo da stigne – Samuel Eto! I to ne sutra, prekosutra, već danas, taman da se navijačima zagreju srca pred derbi sa Mančester Sitijem u ponedeljak.

Što je još zanimljivije, Kamerunac ne zavisi od najavljenog i skoro završenog transfera Marija Balotelija, već će i on biti deo pojačanja u navali ekipe Brendana Rodžersa, koji bi tako dobio opciju više u napadu, u pokušaju da nadomesti odlazak Luisa Suareza u Barselonu.

Izabrane vesti

Nekoliko medija na Ostrvu prenelo je informaciju da će tokom subote Samuel Eto (33) biti podvrgnut lekarskim pregledima, ali ne u kampu Liverpula, čak ne u Engleskoj, već na tajnoj lokaciji u kontinentalnom delu Evrope, posle čega bi trebalo da doputuje na Enfild i potpiše jednogodišnji ugovor sa Crvenima.

Na taj način okončaće se jedna od letnjih saga, pošto je bivšeg napadača Reala, Majorke, Barselone, Intera i Čelsija, najpre želeo da angažuje Ajaks, zatim se pominjao i PSV, pa Liverpulov gradski rival Everton, ali je izgleda Brendan Rodžers bio najuporniji. Ukoliko sve bude u redu, Eto će postati deveti novajlija Liverpula ovog leta, jer je klub već angažovao Adama Lalanu, Dejana Lovrena, Rikija Lamberta (svi Sautempton), Lazara Markovića (Benfika), Emrea Džana (Leverkuzen), Divoka Origija (Lil, vraćen na pozajmicu), Alberta Morena (Seviljan) i Havijera Mankilja (Atletiko Madrid, pozajmica).

Da zabava bude veće očekuje se da tokom subote bude obnarodovan transfer Marija Balotelija iz Milana.

Šou može da počne!

Samo, ko će da igra u napadu Liveprula, kad Danijel Staridž ima iza sebe dobru sezonu, Rahim Sterling i Lazar Marković se lepo razvijaju (doduše, po krilnim pozicijama), a sad još Baloteli i Eto?

Pogledajte golove Etoa za Čelsi prošle sezone.

(FOTO: Action images)


tagovi

EngleskaEvropaLiverpulPremijer ligaSamuel Etotransferi2014

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara