"Van der Vil i Ibrahimović"
"Van der Vil i Ibrahimović"

Nešto je trulo u Parizu: Zlatan i Van der Vil u klinču

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.03.16. | 10:24

Francuski mediji bruje o sukobu prvotimaca Svetaca na poluvremenu meča protiv Troe

Van der Vil i Ibrahimović

Jedva da je prošlo 48 sati od trijumfa Pari Sen Žermena u prvenstvu Francuske, a već se pojavio problem i to vrlo neprijatan u finišu sezone kada Sveci jure i završnicu Lige šampiona. 

Izabrane vesti

Ekipa Lorana Blana obezbedila je četvrtu uzastopnu titulu trijumfom nad ekipom Troe od čak 9:0 u prethodnom kolu, a sve zasluge pripale su četvorostrukom strelcu Zlatanu Ibrahimoviću.

Ipak, francuski listovi Lekip i Parizijen pišu u današnjim izdanjima da nisu baš svi saigrači bili srećni zbog njegovog uspeha, a posebno je prednjačio desni bek Gregori van der Vil. Prema navodima medija, njih dvojica su razmenili psovke i oštre reči na poluvremenu, što je rezultiralo da defanzivac već posle 45 minuta napusti igru. Zamenio ga je Markinjos

Pomenuti listovi su dodali da je Holanđanin napustio stadion zajedno sa devojkom Rouz Bertram koja je utakmicu posmatrala sa tribina. Van der Vil je čak propustio i šampionsko slavlje posle meča, a Parizijen piše da je defanzivac odbio da prokomentariše sukob sa prvom zvezdom tima.

Još jedna zanimljiva informacija iz tabora PSŽ-a kaže da se u tim vratio Serž Orije. Istina, još nije dobio priliku da igra, ali je bio pozvan na zajedničku večeru, na kojoj je, prema navodima Lekipa zaradio gromki aplauz i zagrljaj od golmana Sirigua.

Dobro je prošao, s obzirom na to šta im je sve rekao pre nekoliko nedelja

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Screenshot)


tagovi

Zlatan IbrahimovićSerž OrijePari Sen ŽermenLiga 1Gregori van der VilFrancuska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara