Viktor Mozes
Viktor Mozes

Nešto ne valja u Nigeriji kad Viktor Mozes s 27 godina ide u penziju

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.08.18. | 18:49

Gotovo je

Veliki udarac za Nigeriju. Ponajbolji fudbaler Super orlova Viktor Mozes objavio je kraj reprezentativne karijere, iako mu je tek – 27 godina. Takvu odluku je Čelsijev as obrazložio željom da se posveti porodici, klupskoj karijeri i idejom da ustupi mesto mlađima?! Kao da je pa on mator.

Kako bilo...
Neke od najboljih trenutaka u životu proveo sam noseći dres Super orlova. Stekao sam uspomene koje će trajati za ceo život. Ništa ne može da se poredi sa osećajem kada igraš za Nigeriju. Ipak, osećam da je sada pravi trenutak da odstupim i koncetrišem se u potpunosti na klupsku karijeru i mladu porodicu. Takođe, da dozvolim sledećoj generaciji Super orlova da iskoriste priliku i procvetaju. Kao nacija smo blagosloveni tolikim brojem talenata. Sada je njihovo vreme”, napisao je na Instragramu Mozes, koji je i sam debitovao za Nigeriju kao 21-godišnjak.

Izabrane vesti

Za ovih šest godina, tokom kojih je osvojio Afrički kup nacija i igrao na dva Mundijala, odigrao je 37 utakmica za nacionalni tim. Premalo za igrača takvog kapaciteta. Premalo, ako imamo u vidu godine.

Veliki udarac za Nigeriju.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Viktor Mozes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara