"Avram Grant"
"Avram Grant"

Nešto se kuva u Sofiji: “Žednom” odzvonilo, stiže Avram Grant?

Vreme čitanja: 2min | pon. 31.07.17. | 15:34

Iz prikrajka čeka i Delio Rosi

Avram GrantSpremalo se već neko vreme, eliminacija od splitskog Hajduka je verovatno samo primorala gazdu Spasa Ruseva da ekspresno reaguje. I kao što to obično biva ceh će prvi platiti trener. Istina, Nikolaj Mitev baš i nije strateg za kojim će plakati navijači Levskog. Smatraju da je on nedostajan klupe Levskog. Uostalom, zovu ga “Žedni”. Jasno vam je Mitev ljubitelj dobre kapljice.

Baš zato, njegov naslednik bi morao da bude mnogo ozbiljnija ličnost, a prema navodima bugarskih medija dva su zvučna imena vrlo blizu dogovora sa Rusevim.

Izabrane vesti

Avram Grant, bivši trener Partizana, jutros je doputovao u Sofiji na pregovore sa gazdom, inače jednim od bogatijih bugarskih biznismena koji živi i radi u Londonu. Izraelski stručnjak je prvi favorit da nasledi Miteva, mada predstavnici Levskog tek treba da saslušaju njegove finansijske prohteve. U Bugarsku ga je doveo Emil Velev, nekadašnji šef struke Levskog, koji bi Grantu sada bio pomoćnik.

Shvatio je Rusev da mora da investira nešto novca u tim. Upravo je doveo poznate strance: Gabrijela Obertana i Đordija Gomeza. Mada su kritičari skloni da kažu da je to samo marketinški trik, jer su obojica odavno izašli iz zenita. Tu je inače i Miloš Cvetković, doskorašnji desni bek Crvene zvezde i Napretka.

Da li će stići i Grant? Još je neizvesno.Bugarski Dnevnik navodi da će Rusev već kolo sutra ili preksutra razgovarati is a 57-godišnjim Delioma Rosijem, koji je bez posla otkako je 2015. napustio Bolonju.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Avram GrantBugarskaEvropaLevskimeđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara