""
""

Nestorovski od 20.000.000 evra! Atletiko i Sevilja traže, Zamparini odgovara! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 12.02.17. | 10:40

Palermo zalepio etiketu na cenu makedonskog napadača, koga mnogi vide kao legitimnog naslednika Amaurija, Kavanija i Dibale...

Nekada Amauri, Edinson Kavani i Paulo Dibala, danas - Ilija Nestorovski.

Izabrane vesti

Tako italijanski kritičari vide pravo otkrovenje Serije A i Palerma, makedonskog reprezentativca koga je Palermo letos doveo iz zaprešićkog Intera za svega 500.000 evra. Već posle jedne polusezone i dobrih igara Nestorovski je zavredneo ozbiljnu pažnju italijanskih medija, a iz istog razloga našao se u tefterima skauta dva španska kluba - Sevilje i Atletiko Madrida. 

Prema saznanjima andaluzijskog lista Estadio Deportivo, Sevilja je već slala emisare na Palermove utakmice, a isto je učinio i Atletiko, a nazad su se vraćali s pozitivnim raportima. 

Međutim, prvi čovek Mauricio Zamparini ne vidi da će Nestorovski otići, a da mu prethodno neko od zainteresovanih strana ne isplati sumu između 15.000.000 i 20.000.000 evra.
"Ilija Nestorovski je momak koga smo letos platili 500.000 evra, a sada vredi već između 15.000.000 i 20.000.000 evra. Napoli ga je gledao zimus, tražili su ga, ali smo mi odlučili da ga zadržimo", rekao je nedavno Zamparini italijanskim medijima. 

Nestorovski je ušao pod kožu italijanskim kritičarima, koji gotovo sedmično pišu o igrama 26-godišnjeg Makedonca, a kome je Palermo pružio neviđenu šansu, posle tavorenja po mnogim klubova daleko nižeg ranga. 

Ove sezone Nestorovski je tresao mrežu devet puta na 23 utakmice u Seriji A, uz još tri asistencije. 


tagovi

ŠpanijaSeviljaSerija APrimeraPalermoItalijaIlija NestorovskiEvropaAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara