""
""

Neuništivi Demba Ba! Probudio se posle četiri sata totalne anestezije i pitao: Ljudi, jesmo pobedili?

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.07.16. | 13:20

Senegalski napadač devet meseci bez fudbala

Slomili su mu nogu, nisu uništili njegov karakter. Demba Ba je u nedelju pretrpeo jezivu povredu, pošto je u šangajskom derbiju zadobio otvoren prelom tibije i fibule, dve potkolenične kosti, zbog čega su mu lekari, po prijemu u bolnicu, „udarili“ totalnu anesteziju, a kad se Senegelac posle četiri sata sna probudio imao je više nego zanimljivo pitanje.
Jel, jesmo li pobedili?“, navodno su, ako je verovati kineskim medijima, bile prve reči 31-godišnjeg napadača.

Izabrane vesti

Mora da ga je obradovalo saznanje da je njegov tim, Šangaj Šenhua, uspeo da preokrene rezultat i slavi protiv Šangaj SIPG-a (2:1), ali teško da će mu to popraviti raspoloženje, jer mu sleduje devet meseci pauze. Ostalo je samo da odluči da li će biti operisan u Kini ili Francuskoj.
Onaj start je mogao da mu uništi karijeru, da završi s profesionalnim fudbalom. Više bih voleo da smo izgubili derbi, nego što smo ostali bez takvog igrača. Gospod Bog je nepravedan. Ba je suviše dobra osoba da bi mu se ovako nešto desilo“, jadao se Gregorio Mancano, španski trener na klupi Šangaj Šenhue.

Senegalca su u bolnici posetili Sun Ksijang, protivnički igrač koji ga je povredio, kao i Žao Ven, zamenica gradonačelnika Šangaja.

(FOTO: Action images)


tagovi

Šangaj Šenhuameđunarodni fudbalKinaDemba Ba

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara