"Stršljen Hari"
"Stršljen Hari"

Nevaljali Stršljen Hari (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 27.12.16. | 13:38

Sem Alardajs traži da se izvede na sud

Stršljen HariZamišljamo sud, ozbiljno veće sa onim perikama kako to već ide u Velikoj Britaniji, besnog tužioca i na optuženičkog klupi - Stršljena Harija?! Dobro, neće biti baš tako dramatično, ali Hari bi zaista mogao da snosi posledice sopstvenih nedela, pošto je trener Kristal palasa Sem Alardajs zatražio od uprave Premijer igre da kazni Votfordovu maskotu.

“Prljavi Hari“ je, naime, u sudaru dve ekipe ismevao gostujuće krilo Vilfreda Zahu, koji je u 87. minutu utakmice tražio penal za Palas. Sudija Mark Klatenburg je odmahnuo rukom, pa je Alardajs morao da se zadovolji bodom na debiju na Palasovoj klupi.

Izabrane vesti

Nevaljali Stršljen je pak uživao. Po završetku meča bacakao se ispred Zahe kada je ovaj krenuo da pozdravi navijače svog tima.
"Maskota je baš preterala, zar nije? Zaha nije simulirao, da jeste, ne bi se toliko ljutio. Bilo je kontakta, iako on nije sviran. Ali bio je penal. Možda možemo da pričamo i o tome da li je kontakt počeo van ili u kaznenom, ali o simuliranju nikako", počinje Alardajs pre no što objasni šta mu je zasmetalo u Harijevoom ponašanju.
"Prvo je na Votfordu da to reši. Mogu svi u Premijer ligi i Savezu da gledaju na to kako žele, ali činjenica je da je taj gest mogao da izazove i drugačiju, pogrešnu reakciju".

I zaista, šta da je Zaha, primera radi, odalamio Harija? Trener Votforda Valter Macari ipak smatra da se preteruje sa ovom pričom.
"Hajde da se svi zajedno smejemo ovome. Ne mora sve da bude drama".

(FOTO: Action Images)


tagovi

votfordVilfred ZahaSem AlardajsPremijer ligaKristal PalasEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara