Neven cveta u Sent Etjenu: Bila je to fantastična godina za mene

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.02.19. | 12:43

Subotić se preporodio otkako je došao u Francusku

Prošao je i zvezde i trnje Neven Subotić u karijeri, a sada mu sve ide ponovo uzlaznom putanjom. Posle muka koje je doživeo u poslednjih godinu dana u Dortmundu, pronašao je svoju sreću i mir u Sent Etjenu. U poslednjem kolu postigao je gol za pobedu protiv Dižona (1:0), a onda dobio i mesto u timu kola francuskog prvenstva.

Subotić je u januaru 2018. godine došao u Sent Etjen i povukao je ka vrhu ekipu koja od 2016. godine nije igrala u Evropi. A sada ima opipljive šanse da vidi prvi put kako izgleda i Liga šampiona.
Osećam se sjajno! Ovde sam nešto duže od godinu dana i sve mi je bilo fantastično. Sve utakmice u prvenstvu u dresu Sent Etjena su mi bile veliki izazov. Veoma sam srećan“, rekao je Subotić za francuske medije.

Izabrane vesti

Bivši srpski reprezentativac je komandant odbrane zeleno-belih, sa kojima ga ugovor veže do juna 2020. godine, ali se navijači plaše da bi mogao već na leto da ode u veći, moćniji klub, gde mu je, objektivno gledano i mesto.
Da li želim da ostanem? U životu uvek sam težio najvećim izazovima. Još od malih nogu, velike ambicije su me vukle napred. I zato ne mogu da dočekam da odigram narednu utakmicu za Sent Etjen, to mi je sada najveći izazov“, poručio je Neven Subotić.


tagovi

Neven SubotićSent Etjen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara