""
""

Neverica u Krakovu: Za sve je kriv jedan golman (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.04.16. | 20:25

Čuvar mreže Termalike Sebatijan Novak ostao sam u šesnestercu domaćina u 93. minutu, pa je glavom doneo veliki bod svom timu

Čuvena Visla iz Krakova će ovu sezonu želeti što pre da izbriše iz svoje istorije. Klub se umesto borbe za šampionsku titulu nalazi u plej-ofu za opstanak u elitnom rangu, ali mu čak ni tamo ne ide baš sve potaman. Iako je u večerašnji meč protiv Termalike ušao nakon dva ubedljiva trijumfa, poljski velikan je osvojio samo bod i to zahvaljujući primljenom pogotku u trećem minutu nadoknade (2:2).

Izabrane vesti

Taj pogodak za goste postigao golman Sebatijan Novak, koji je ostao usamljen u šesnaestercu domaćih i glavom pole kornera utišao Vislinu publiku, ali je još veći udarac za domaće predstavljala činjenica da je samo dva minuta ranije Gurije postigao vodeći gol za tim Darijuša Vdovčuka.

Izgledalo je da će to biti dovoljno za osvajanje tri boda, ali nije bilo tako. Sa druge strane, Novak je večeras apsolutno zasluženo postao heroj Termalike. Njegov tim se sa ovim bodom dodatno odaljio od opasne zone i bez prevelikog opterećenja dočekuje poslednja četiri kola.

(FOTO: Screen shot)


tagovi

Visla KrakovTermalikaSebatijan NovakPoljskameđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara