"Kingsi"
"Kingsi"

NHL: Kingi posle penala do druge pobede, siguran Boston

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.01.13. | 09:34

U noći između ponedeljka i utorka u NHL ligi odigrano je pet mečeva, a do pobeda su došli Boston, Kolumbus, Feniks, Edmonton i Los Anđeles

Kingsi

Hokejaši Los Anđeles Kingsa savladali su Vankuver Kanukse rezultatom 3:2  (0:1, 1:1, 1:0, 0:0 (1:0)), posle boljeg izvođenja penala, i tako došli do druge pobede ove sezone.

Izabrane vesti

Ipak, nije najbolje krenulo po tim iz Grada anđela. Vankuver je posle prvog dela igre ima prednost od jednog gola, a pogodak je postigao Kasijano, da bi u drugoj trećini obe ekipe postigle po gol. Prvo je pogodio Berouz, koji je tako uvećao prednost svog tima, međutim, Kingsi su rezultat smanjili preko Kartera. U poslednjem minutu treće deonice Slava Vojnov je doneo produžetke, u kojem nije bilo golova, a posle boljeg izvođenja penala Kingsi su došli do velike pobede.

Feniks je takođe došao do druge pobede u ovoj sezoni, pošto je u duelu dva tima sa začelja tabele bio bolji od Nešvila . Domaćin je slavio 4:0, a strelci su bili Vermet, Korpikoski, Džonson i Jandl. Kolumbus Blu Džeketsi savladali su Dalas Starse sa 2:1. Poveli su gosti iz Dalasa preko Larsena, međutim, Dorset je izjednačio rezultat, da bi trijumf svojoj ekipi doneo Prospal.

Edmonton je bez problema savladao Kolorado sa 4:1. Za domaću ekipu pogađali su Hemski, Eberl, Horkof i Jakupjov, dok je jedini gol za goste postigao Parento. U poslednjem susretu večeri Boston u gostima savladao Karolinu rezultatom 5:3.

NHL – REZULTATI:

Karolina – Boston 3:5 (1:2, 2:1, 0:2)
Kolumbus – Dalas 2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
Feniks – Nešvil 4:0 (1:0, 1:1, 2:0)
Edmonton – Kolorado 4:1 (2:0, 1:0, 1:1)
Los Anđeles – Vankuver 3:2 (0:1, 1:1, 1:0, 0:0 (1:0))

(FOTO: Action Images)


tagovi

Boston BruinsLos Anđeles Kings

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara