"Nikola Mitrović i Marko Rus"
"Nikola Mitrović i Marko Rus"

Ni šampionski tim Makabija iz Tel Aviva nije zaboravio Srbiju!

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.05.14. | 10:17

Zajedno ću sa Zahavijem organizovati akciju, uveren sam da će i klub uplatiti novac, srpski narod neće biti zaboravljen, rekao je prvotimac Nikola Mitrović

Nikola Mitrović i Marko RusPotresne fotografije i snimci poplavama razorene Srbije obišle su celu planetu, a dok brojni sportski velikani širom sveta pozivaju da se našoj zemlju pomogne, šampionski tim Makabija iz Tel Aviva će sa reči preći na dela. 
"Oni imaju i dušu, srce, oni su ljudi, sigurno će pomoći, to su momci koji dišu kao jedan, u svlačionici, na terenu, izvan stadiona, na svakom mestu, pritom su izuzetni kavaljeri, zaista je privilegija biti deo tog fudbalskog društva", rekao je Nikola Mitrović, jedan od najstandardnijih i najboljih igrača izraelskog prvaka za Sport.

Kako bivši prvotimac Napretka i Partizana rekao, kapiten Makabija, najbolji igrač Izraela i strelac prvenstva, Jeni Zahavi, bio je u šoku nakon što je video kakva je katastrofa pogodila naše područje...
"Kada sam Jeniju pokazao snimke poplavljene Srbije on se uhvatio za glavu i jedva izgovorio sledeće reči: 'Katastrofa, nešto mora da se uradi...' I uradiće se, čim se vratimo s letnje pauze. Zajedno ću sa Zahavijem organizovati akciju, uveren sam da će i klub uplatiti novac, srpski narod neće biti zaboravljen", zaključio je Mitrović.

Izabrane vesti

(FOTO: Action Images)


tagovi

Nikola MitrovićMakabi Tel AvivIzraelEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara