""
""

Nica nanišanila veliko pojačanje

Vreme čitanja: 1min | ned. 25.12.16. | 22:56

Jasin Braimi mogao bi da napusti Porto i preseli se na Azurnu obalu

Holandski mediji su prvi objavili, ali portugalskom fudbalskom čaršijom sve češće provejavaju priče kako Porto pokušava da nagovori Mančester junajted da puste Memfisa Depaja da dođe na pozajmicu do kraja sezone. 

Izabrane vesti

Navodno, Porto je spreman dobro da plati Memfisovu slobodu, ali i da uključi dobru otkupnu klauzulu, ukoliko Holanđanin bude opravdao očekivanja. A ako se to dogodi, to znači da će klub napustiti Jasin Braimi

Alžirski reprezentativac se ove sezone nije baš naigrao, na terenu je proveo svega 414 minuta u domaćem šampionatu, a tek u četiri utakmice bio je starter. Ali, upisao je tri gola. Međutim, ako ga Porto ne bude želeo, Nica je prva koja želi da Braimiju pruži utočište.

Navodno, kontakti su već uspostavljeni, a sve će zavisiti od toga da li će Porto zaista uspeti da angažuje veliko pojačanje sa Old Traforda. U opciji su i pozajmica i kupovina, ali u Nici nemaju nameru da izdvoje više od 15.000.000 evra. 

Braimijeve partije donedavno je pratio i Juventus, ali su u redovima italijanskog šampiona odlučili da krenu u poteru za drugim imenima. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaFrancuskaJasin BraimiLiga 1Memfis DepajNicaPortoPortugal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara