"Verovatno dva poslednja čoveka koje bismo uporedili"
"Verovatno dva poslednja čoveka koje bismo uporedili"

Nije baš da liče, ali imaju iste ambicije – Pipo Inzagi kao ser Aleks Ferguson?

Vreme čitanja: 1min | pet. 14.11.14. | 10:01

Trener Milana puca na visoko

Verovatno dva poslednja čoveka koje bismo uporediliJedan ulickan kao da je upravo sišao sa modne piste. Drugi rumenih obraza nalik onima koji su tek izašli sa pijanke iz lokalnog paba. Ali jedna stvar im je zajednička – glad za pobedama. Filipo Inzagi ne krije da mu je posle bogate igračke karijere ideal u trenerskim vodima da u Milanu postane ono što je ser Aleks Ferguson bio u Mančester junajtedu.
"Poslednji put kada sam sedeo sa predsednikom (Silviom Berluskonijem, prim.aut) rekao mi je da želi da ostanem ovde za narednih 20 godina. Nadam se da će mi dozvoliti da se ta ideja ostvari", samouvereno će Inzagi u intervjuu za Sportmediaset, iako Rosoneri ne blistaju pod njegovim vođstvom, pa su posle 11 kola u Seriji A tek na sedmom mestu.

Istina, ima i do kvaliteta, odnosno manjku istog u timu koji vodi. Inzagi međutim razmišlja dugoročno.
"Ako radiš naporno onda će stići i pobede i trofeji. Zato ne govorim da želim da osvojim ovo ili ono takmičenje. Želim da ostanem u Milanu što je duže moguće. Želim da postanem Aleks Ferguson Milana, jer mi je ovaj klub pružio sve. I svi u upravi znaju za moje ambicije. I znam da će mi biti podrška i u teškim vremenima".

Izabrane vesti

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaItalijaMilanFilipo Inzagiser Aleks FergusonSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara