""
""

Nije gotovo: Partizan dovodi još jednog zadnjeg veznog

Vreme čitanja: 2min | čet. 25.06.15. | 16:48

Izvesno je samo da nije stranac...

Četvorica stigla, jedan je na putu, ali tu nije kraj. Partizan juri još jedno pojačanje u letnjem prelaznom roku. Čelnici crno-belih počeli su operaciju koja ima za cilj dovođenje fudbalera na poziciji zadnjeg veznog, čime bi kompletirali listu novajlija za predstojeću sezonu.

Za sada nema informacija ko je prioritet uprave kluba iz Humske 1, a jedino se zna da to neće biti stranac, s obzirom da je prvak Srbije već doveo Brazilca Fabrisija Dornelasa, Bugarina Valerija Božinova, a da od ranije u kadru ima njegovog sunarodnika Ivana Bandalovskog i Slovenca Gregora Balažica. Još ako stigne najavljeni Gabrijel Markinjos onda bi to bila već petorica stranih igrača, a prema propisima Fudbalskog saveza Srbije na terenu u istom trenutku mogu da ih budu najviše četvorica.

Izabrane vesti

Zagovnik ideje da se angažuje još jedan fudbaler na poziciji zadnjeg veznog je šef struke Zoran Milinković. Prema njegovoj oceni, Partizanu su potrebna bar četvorica igrača na pomenutom mestu, a kako su mu trenutno na raspolaganju mladi reprezentativac Darko Brašanac, novajlija Marko Jevtović i dosadašnji fudbaler Teleoptika Saša Lukić (na Ivana Petrovića, koji je prošlog leta stigao iz kragujevačkog Radničkog, očito se ne računa), naloženo je angažovanje još jednog fudbalera, kako bi se nadomestili odlasci Nikole Drinčiča u Makabi iz Haife i Saše Markovića u Kordobu.

Izvesno je da se u Humsku 1 neće vratiti Milan Smiljanić, te da su u konkurenciji fudbaleri iz Superlige, a moguć je i potpis jednog povratnika, čak je možda ta opcija i realnija, s obzirom da je takva praksa donela dosta pozitivnih efekata u Partizanu minulih sezona.

Partizan je za sada angažovao Marka Jevtovića, Nikolu Trujića, Valerija Božinova i Fabrisija Dornelasa.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Zoran MilinkovićSuperligaSrbijaFK Partizanletnji prelazni rok 2015

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara