Nije kao u Turskoj, ali je prilično zanimljivo

Vreme čitanja: 1min | ned. 25.03.18. | 17:17

Alahuelense ima 33, Heredijano 32, a Saprisa 31 bod. I baš u 18. rundi koplja ukrštaju prvoplasirani i trećeplasirani sastav

Nije kao u Turskoj, ali je prilično zanimljivo. Finalni deo prvenstva Kostarike doživljava vrhunac, pošto se pet kola pre kraja ligaškog dela prvenstva za lidersku poziciju bore tri kluba. Alahuelense ima 33, Heredijano 32, a Saprisa 31 bod. I baš u 18. rundi koplja ukrštaju prvoplasirani i trećeplasirani sastav.

Alahuelense je u vrlo dobroj formi, a naročito je ubedljiv na svom terenu gde je slavio na osam od prethodnih devet susreta. Sa druge strane Deportivo Saprisa je dobio samo jednom na sedam minulih gostovanja. Ovo, dakle, sugeriše na trijumf domaćeg sastava, a još jedna informacija ide tome u prilog: na poslednjih osam međusobnih duela nijednom nije slavio gostujući tim.

Izabrane vesti

Takođe, Alahuelense je slavio na pet od proteklih sedam okršaja na svom stadionu sa Saprisom, a na sedam od minulih osam duela ove sezone pred svojim navijačima popularni Lavovi nisu primili gol. Saprisa je doskoro bila prvoplasirana, ali je serijom od tri remija pala dve pozicije. Verujemo da i večeras neće blistati.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 01:05 1785 KOS 1 Alajuelense - Deportivo Saprissa kmb 1X&3+ 3,10
Ukupna kvota3,10

KOSTARIKA 1 - 18. KOLO

Nedelja

 

Ponedeljak

Foto: Shutterstock


tagovi

AlahuelenseDeportivo Saprisasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara