""
""

Nije majstor kao Mesi, niti ubica kao Ronaldo, ali ovo je njegovo vreme!

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.07.16. | 13:46

Gracijano Pele u grupi najplaćenijih fudbalera sveta

U prvi mah se učinilo da je Gracijano Pele napravio običan transfer u Kinu jer je, navodno, dobio sasvim pristojnu platu od 7.000.000 evra po sezoni. Ali, prema informacijama koje nam danas stižu iz Italije, njegov novi poslodavac je "probio" banku kada je u pitanju godišnja zarada.

Izabrane vesti

Dobrano su čelnici Šandonga zavukli ruku u džep, kada je u pitanju plata za reprezentativca Italije, koji će za dve i po godine u Kini zaraditi čak 40.000.000 evra! Dakle, gotovo 20.000.000 po godini očekuje iskusnog 30-godišnjeg fudbalera, ljubimca Antonija Kontea, koji će zahvaljujući toj činjenici dospeti među top pet najplaćenijih fudbalera sveta.

Tamo gde su Ronaldo, Mesi, Ibrahimović, Tomas Miler i ostale zvezde evropskog fudbala, od sada ima mesta i za momka zvučnog prezimena rođenog u okolini Lećea, koji je po kvalitetu možda daleko od svih njih. Pele ne rešava utakmice sam, igrač je koji dobro funkcioniše samo u timu, ali je uspeo da se izbori za sebe ovog leta i svaka mu čast na tome.

S obzirom na to da je u Sautemptonu zarađivao oko 7.000.000 evra po sezoni, jasno je da je Italijan jako dobro prošao u ovom transferu, za koji mnogi kažu da je došao prerano jer mu je tek 30. Ipak, kako je ovo bila poslednja šansa za ozbiljnu lovu razumljivo je zašto je odmah rekao - DA, čak i ako su ga želeli Čelsi i Milan ovog leta. Odlično su prošli i Sveci koji su ga unovčili godinu dana pre isteka ugovora i prodali za solidnih 16.000.000 evra.

Svaka strana je dobro zaradila, ali je osmeh najveći na licu Pelea, koji zna da je završio posao za ostatak života i da ne mora više da postigne nijedan gol do kraja karijer. Gde god da se pojavi, imaće poštovanje i može slobodno da uživa sa svojom lepom devojkom, mađarskom manekenkom Viktorijom Vargom, jer je ovo njegovo vreme. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

TransferiŠandongmeđunarodni fudballetnji prelazni rok 2016ItalijaGracijano Pele

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara