""
""

Nije na prodaju

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.01.17. | 10:30

Kristijan Benteke ostaje na Selhurst parku uprkos interesovanju VBA

Nema dana a da Kristijan Benteke ne osvane na naslovnim strana engleske sportske štampe. Preseliše ga redom Britanci u skoro sve prosečne klubove Premijer lige, pisaše naširoko kako je i sam Belgijanac odbio transfer u Kinu, a ako je verovati novom menadžeru Kristal Palasa, Semu Alardajsu, snažni napadač ne ide nikud.
Osim ako predsednik kluba zna nešto što ja ne znam, onda Kristijan Benteke nije na prodaju. Nikad ne reci nikad, međutim, on je sad naš igrač. Planiram da ostane na Selhurst parktu i po okončanju prelaznog roka. Ima veliku ulogu u našoj igri“, precizirao je Alardajs.

Poslednji klub koji se dovodio u vezu sa Bentekeom je Vest Bromvič Alibion. Navodno bi put Londona pkrenuo večito nezadovoljni Saido Berahino, dok bi u Birmingem otišao nekadašnji centarfor Aston Vile i Liverpula.
Moj interes u aktuelnom prelaznom roku je da pojačam odbranu, a ne napad. Kad se Vilfrid Zaha vrati sa Kupa afričkih nacija, uz Bakarija Sakoa, kao i Bentekea, imamo dobre opcije u špicu. Nije nam to prioritet sada. Moramo da obezbedimo najpre neko pojačanje u odbrani“, dodao je Alardajs, čija ekipa je primiča čak 37 golova u dosadašnjem toku sezone.

Izabrane vesti

(FOTO: Action images)


tagovi

EngleskaEvropaKristal PalasKristijan BentekePremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara