""
""

Nije samo Gogua: Slovak Vajs izbačen iz reprezentacije posle hapšenja u Bratislavi

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.10.16. | 21:01

Vajs ima 26 godina, trenutno je član Al Garafe iz Katara, a za slovačku reprezentaciju do sada je odigrao 56 mečeva i dao pet golova

Danas je izgleda dan za izveštaje o fudbalerima koji imaju problema sa alkoholom, policijom i zakonom. Prvo je štoper Partizana Sedrik Gogua proveo neko vreme na trežnjenju u policijskoj stanici u Beogradu, a iz Bratislave stiže vest da je Vladimir Vajs uhapšen jer nije hteo da duva u balon za alko-test. Odmah posle toga skinut je sa spiska reprezentacije Slovačke za predstojeće mečeve sa Litvanijom i Škotskom.

Izabrane vesti

Vajsa je u nedelju uveče u slovačkoj prestonici zaustavili policajci, a pored „balona“, odbio je i da se podvgrne testiranju krvi.
“Razgovaraću sa njim. Bez obzira da li je zaista kriv ili ne, odlučio sam da ne igra u sledeća dva meča, jer nam je potreban mir. Videćemo šta će da pokaže istraga. Nema dileme, on je jedan od najvažnijih igrača za nas. Ipak, Slovačka ima dovoljno kvalitetnih fudbalera koji su zaslužili da dobiju šansu“, rekao je selektor Slovačke Jan Kozak.

Vajs ima 26 godina, trenutno je član Al Garafe iz Katara, a za slovačku reprezentaciju do sada je odigrao 56 mečeva i dao pet golova.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Vladimir VajsSlovačkareprezentativni fudbalmeđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara