""
""

Nije samo Subotiću nevažan meč u Kardifu: Velšani bez najveće zvezde i nekoliko standardnih reprezentativaca

Vreme čitanja: 1min | ned. 08.09.13. | 11:00

Kris Kolmen u sličnoj situaciji kao i strateg Orlova

Selektor Srbije Siniša Mihajlović će u meču protiv Velsa imati samo 14 igrača na raspolaganju. Subotić je narednu utakmicu, kao i okršaj sa Makedonijom označio kao nevažne, pa će se do kraja godine posvetiti individualnom radu u Borusiji. Zbog povreda u Kardifu neće igrati Petrović i Sulejmani, Matić je dobio crveni karton na Marakani, a parne kartone imaju Mitrović i Tošić.

Ipak, u ništa boljoj situaciji neće biti ni selektor Velsa Kris Kolmen, koji će pre svega, ponovo biti lišen pomoći Gereta Bejla.

Izabrane vesti

Novi igrač Real Madrida očigledno se čuva za nastup u Kraljevskom dresu, a imao je i malih problema sa stopalom pred početak sezone.
"Ja ne razmišljam samo o jednoj utakmici. Moramo da gledamo u budućnost. Kada selektiram tim razmišljam i tome da igrače u klubove vratim u dobrom stanju, da ne rizikujem. Moramo da izgradimo dugoročne odnose i da se pravilno odnosimo prema igračima. Isti je slučaj sa svima, ne bitno da li je u pitanju Bejl, Remzi ili Kolisoin. Da li će Geret moći da igra ili ne? Videćemo", rekao je Kolmen.

Pored zvezde Reala, koja će se verovatno naći na klupi, baš kao protiv Makedonije, za Vels neće igrati suspendovani Ešli Vilijams, a najverovatnije ni povređeni Džoni Vilijams i Sem Rickets.

(FOTO: Action images)


tagovi

Geret BejlKris KolmenNeven Subotićreprezentativni fudbalVels

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara