""
""

Nije svaki dan najbolja utakmica u sezoni

Vreme čitanja: 2min | čet. 25.01.18. | 09:15

Očekuje se da debituju Džeri Mina i Filipe Kutinjo

Ima verovatno i do tog davno poništenog gradskog rivaliteta. Toliko je bolja Barselona da niko na planeti Espanjol i ne vidi kao njenog rivala. U toj jednoj noći međutim plavo-beli klub iz katalonskog glavnog grada priuštio je sebi jedno veče za pamćenje. Jedno i ko zna kad drugo. Jer onih 1:0 zahvaljujući pogotku Oskara Melenda u 88. minutu utakmice na Kornelji teško da će se ponoviti u skorije vreme.

MOZZART KVOTE
21.30: (1,13) Barselona (9,50) Espanjol (16,00); prvi meč 0:1

Izabrane vesti

Uostalom, Sevilja je ovog vikenda deklasirala Espanjol sa 3:0, dok je Barselona silu dokazala savladavši Betis usred Andaluzije sa 5:0. Doduše, pitanje je da li će u revanšu četvrtfinala Kupa kralja izvesti na teren najjače snage ili će se Ernesto Valverde ponovo uzdati u Aleiša Vidala, Lukasa Dinja i ostale. Sve i da tako bude, teško da će Blaugrana sebi dozvoliti da navijače prepusti komšijama spremnim da im novi neuspeh mesecima natrljavaju na nos. S obzirom na to da je Havijer Maskerano odlepršao u kineski Hebej, te da je Tomas Vermalen povređen, moguće je da će večeras debitovati Džeri Mina. Takođe, navijači Blaugrane s nestrpljenjem očekuju i debi Filipea Kutinja koji je nekada nosio upravo Espanjolov dres.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 21:30 4063 ŠPA K Barcelona - Espanyol kmb 1&4+ 1,83

Umeli su igrači Barselone na Kamp Nou da Espanjolu prepuste poneku pobedu u nebitnim mečevima poput katalonskog Superkupa ili u revanšu Kupa kralja posle pobede u prvom meču od 4:1. Ali kad se računalo retko je Blaugrana bila darežljiva. Još ređe kad je igrala na domaćem terenu. Deset uzastopnih pobeda kod kuće, ako izuzmemo Kup kralja. Poslednju pobedu na stadionu Kamp Nou Espanjol je izvojevao još 2009. kada je blistao Ivan de la Penja. Na narednih 10 samo dva data gola. U poslednjih pet 23 primljena!

Biće to surova osveta.

(FOTO: Action Images)


tagovi

bet analizaEspanjolEvropakladionicaKup kraljaPrimeraŠpanijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara