"Paulo Souza"
"Paulo Souza"

Nije to tim za Ligu šampiona? Paulo Soza na leto odlazi iz Firence zbog neambiciozne uprave

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.02.16. | 11:08

Prelazni rok nije zadovoljio trenera kluba sa stadiona “Artemio Franki“

Paulo SouzaRemi bez golova na gostovanju kod Đenove koji je prema rečima Paule Soze ostavio gorak ukus poraza u ustima. Imala je Fjorentina šansu da se približi Juventusu i Napoliju, te da ostane na bezbednoj udaljenost od Rome i Intera u borbi za Ligu šampiona, ali nije uspela. A možda Violi i nije mesto u evropskoj eliti? Jer ma koliko dobro igrala, utisak je da uprava kluba ne ulaže neophodan napor ne bi li tim odvela međ najbolje na Starom kontinentu.

Ili je bar takav utisak šefa struke, pa italijanski mediji pišu da bi "frustrirani" Soza morao da prevremeno raskine saradnju sa klubom i na leto napusti Firencu. Pre svega nezadovoljan učinkom u januarskom prelaznom roku u kome je Fjorentina na pozajmice dovela Joana Benaluna (Lester),  Panajotisa Konea (Udinezea) i Kristijana Telja (Barselona), a otkupila samo Maura Zaratea za 2.100.000 evra iz Vest Hema.

Izabrane vesti

Premalo za tim sa najvišim ambicijama. I sve to dok Juventus i Napoli sve dalje odmiču konkurenciji.

Tutosport piše da je Soza navodno izgubio nadu da će se nešto promeniti na leto, te da je već doneo odluku da ode na leto, iako mu ugovor važi do 2017. godine. Mogao bi da se predomisli samo ako se Fjorentina na kraju sezone ipak domogne Lige šampiona. Trenutno joj dobro ide.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija APaulo SouzaItalijaFjorentinaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara