"potpisivanja ugovora"
"potpisivanja ugovora"

Nije više tako mala: Seviljin odgovor bogatima - N’Zonzi do 2020, cena preko noći skočila za 20.000.000

Vreme čitanja: 1min | uto. 31.01.17. | 09:59

Andalužani produžili ugovor s francuskim vezistom

potpisivanja ugovoraMančester Siti, Mančester junajted, Čelsi, pa u Italiji Juventus i Inter, govorilo se čak i o Barseloni... Ali prošla su vremena kada Sevilja nije znala da se brani. Trofeji u Ligi Evrope su je okuražili, mesto u osmini finala Lige šampiona i deoba druge pozicija na tabeli Primere još više. Ovaj put je uzvratila. Andalužani su potpisali novi ugovor sa Stivenom N’Zonzijem kojim je njegova vernost klubu produžena do 2020. godine i što je mnogo važnije - izbrisana postojeća otkupna klauzula.

Naime, svi zainteresovani kupci do sada su imali prilike da razoružaju Sevilju ponudom od 30.000.000 evra, jer je ta suma N’Zonziju davala slobodu da pregovara sa drugima.

Izabrane vesti

Snaga Sampaolijevog autoriteta - argentinska senzacija u Sevilji (VIDEO)

Otkupna klauzula sada je povećana, mada Sevilja nije zvanično saopštila na koji nivo. Ipak, spekuliše se da će sloboda 28-godišnjeg zadnjeg veznog ubuduće koštati cirka 50.000.000 evra.

Zvanična konferencija za novinare na kojoj će se detaljno govoriti o novom Seviljinom potezu održaće se u 13 sati. Možda ćemo tada dobiti i neke detaljnije informacije.

(FOTO: sevillafc.es)


tagovi

EvropaPrimeraSeviljaŠpanijaStiven N'Zonzi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara