""
""

Nikola Mirković potpisao za Atromitos: Zbog reprezentacije

Vreme čitanja: 1min | sub. 08.07.17. | 23:29

Doskorašnji golman Rada dve godine u Grčkoj

Pola godine u subotičkom Spartaku, pola godine u Radu, a onda pravac Grčka. Srpski golman Nikola Mirković obogatio je koloniju naših fudbalera u zemlji Helena.

Čuvar mreže, rođen u Kruševcu 26. jula 1991. godine potpisao je u subotu dvogodišnji ugovor sa tamošnjim prvoligašem Atromitosom. Saigrači će mu biti Miloš Stojčev (nekadašnji vezista Vojvodine, čačanskog Borca, Leotara, Sarajeva...) i Abiola Dauda (srpskim ljubiteljima fudbala poznat po sezoni u Crvenoj zvezdi).

Izabrane vesti

Mirković je zadužio dres broj jedan.
Ponudu Atromitosa prihvatio sam iz dva razloga. Prvi, da opravdam poverenje ljudi koji su baš mene izabrali i da im pomognem u ostavrenju njihovih ciljeva. A drugi, da pokažem sebi i drugima da sam golman za velika dela. Meni je u glavni stalno reprezentacija, nadam se da poziv u državni tim mogu da zaslužim dobrim partijama u Atromitosu. Daću sve od sebe na treninzima i na utakmicama“, rekao je Nikola Mirković, koji je osim Rada i Spartaka u karijeri branio još za požarevački Mladi Radnik, smederevski Železničarm, kruševački Napredak i Zvijezdu iz Gradačca.


tagovi

SuperligaRadGrčkaEvropaAtromitos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara