""
""

Nikola Peković odlazi iz Partizana?

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.06.17. | 16:55

Iz Humske 1 zasad demantuju ovu vest

U danu kada košarkaši Partizana igraju utakmicu za opstanak u polufinalnoj seriji MOZZART Superlige protiv FMP košarkaškim kuloarima odjeknula je vest - Nikola Peković više neće biti prvi čovek Parnog valjka. 

Izabrane vesti

Informacija još nije zvanična, ali situacija je gotovo izvesna - Partizan će ovog leta dobiti novog predsednika i upravu. Nekadašnji NBA as odlučio je da najkasnije po završetku sezone i definitivno istupi sa fotelje u koju je seo pre bezmalo dve godine i vođstvo kluba prepusti drugoj osobi.

Iz Humske 1 zasad demantuju ovu vest.
"Nemamo tu informaciju. U ovom trenutku poručujemo navijačima da se danas bavimo polufinalnom utakmicom protiv FMP u Železniku", kratko nam je rečeno u klubu. 

Nikola Peković je na čelo kluba došao u najtežem finansijskom trenutku po crno-bele u klupskoj istoriji - u septembru 2015. godine. Međutim i posle dolaska nove uprave Partizan muku muču sa finansijskim problema, o čemu je nedavno govorio i direktor Dragan Todorić, a pominjalo se i da je ugroženo funkcionisanje i postojanje kluba.

Takođe, nije prvi put da se pominje da Peković razmišlja o odlasku iz Humske 1. Zanimljivo je da je poslednji put na utakmicu Partizana došao u susretu protiv Paoka u Fibinoj Ligi šampiona krajem februara. 

Ove sezone Partizan je imao najmanji budžet u poslednje dve decenije, oko 700.000 evra, što je značajno uticalo na konačne domete kluba u ovoj sezoni. Partizan je takmičenje u Jadranskoj ligi završio u polufinalu, bez pehara u Kupu Radivoja Koraća ostao je u finalnom okršaju sa Crvenom zvezdom, dok u polufinalu MOZZART Superlige gubi od FMP. 

U ovom trenutku nejasno je ko bi uopšte mogao da preuzme kormilo Partizana. Ali, jasno je da je pred Parnim valjkom još jedno turbulentno leto, puno neizvesnosti. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaFK PartizanNikola PekovićJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara