""
""

Nikolić: Bilo je mučno, ali zasluženo!

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.11.16. | 19:06

“Idemo na Vojvodinu desetkovani, ali sve to je deo fudbala u Srbiji", konstatovao je trener crno-belih posle pobede nad Napretkom

Zadovoljan je Marko Nikolić pobedom nad Napretkom od 3:2, naravno ne i celokupnom partijom jer je njegov tim morao da juri dva gola zaostatka, ali je najvažnije da su tri boda upisana.
“Još jednom smo videli vanrednu motivaciju protivnika kada igra protiv Partizana. Prvo poluvreme je bilo mučno, da ne komentarišem, ali smo ipak stigli od 0:2 do 2:2. Kada se sve sagleda, broj šansi koje smo imali, zaslužena pobeda Partzana. Mnogo teška, protiv sjajnog protivnika, jednog najboljih timova u Superligi”, ocenio je Nikolić.

Posebno je zahvalan navijačima crno-belih.
“Čestitke i igračima i publici koji su nas nosili večeras. Idemo na Vojvodinu desetkovani, ali sve to je deo fudbala u Srbiji”, poručio je trener Partizana.

Izabrane vesti

Kormilar Čarapana Dragan Ivanović kaže da je presudla činjenica da njegov tim nije sačuvao 2:0 sa igračem više.
“Dobili smo gol u samom finišu prvog poluvremena kojim smo dozvolili Partizanu da se psihološki vrati. Znali smo da će krenuti silovito, nismo dobro parirali, isključenje, pa penal i 2:2. Na obe strane se lomio rezultat, nismo izdržali par minuta pred kraj utakmice. Ne mogu da zamerim ništa igračima, Partizan je nošen podrškom stigao do pobede i moram da mu čestitam”, zaključio je trener Napretka.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Dragan IvanovićMarko NikolićNapredak KruševacFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara