"Aleksandar Miljković"
"Aleksandar Miljković"

Nikolić i Ćirić žele da vrate Miljkovića u Partizan! Nemanja Tubić raskinuo sa Belorusima: Moja želja nije sporna

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.12.14. | 10:42

Sužava se krug kandidata za dve pozicije u odbrani crno-belih

Aleksandar MiljkovićHoćemo desnog i centralnog beka“, uzviknuo je Marko Nikolić, apostrofirajući dve pozicije koje su, prema njegovom sudu, ključne u susret Partizanovim aktivnostima u zimskom prelaznom roku. Nije tajna da je prvi pik crno-belih za mesto štopera (posle završene saradnje sa Vojislavom Stankovićem) Nemanja Tubić, doskorašnji prvotimac BATE Borisova koji je u razgovoru za Sportski žurnal otkrio da mu je put ka povratku u Humsku 1 otvoren.

Raskinuo sam ugovor sa BATE Borisovom. U Belorusiju sam, inače, otišao zbog Evrope, zadovoljan sam, vratio sam se ozbiljnom fudbalu posle pola godine pauze“, rekao je nekadašnji đak omladinske škole Partizana koji je ove jeseni igrao tri utakmice u Ligi šampiona. „Iskreno, zalutali smo u to takmičenje, ali svakom slučaju lepo iskustvo.

Izabrane vesti

Tubić je potvrdio da su ljud iz Partizana u kontaktu sa njegovim menadžerom i dodaje:
Moja želja je najmanje sporna“.

Drugi fudbaler koji je interesantan Marku Nikoliću i novom sportskom direktoru Draganu Ćiriću ove zime je - Aleksandar Miljković. Prema informacijama Sportskog žurnala, on se uz Branislava Miloševića nalazi na listi želja za januarski prelazni rok i slovi kao potencijalna zamena Miroslavu Vulićeviću, dok se ovaj ne oporavi od povrede prednjeg ukrštenog ligamenta (najavio da će biti spreman za večiti derbi).

Miljković je pre godinu i po, pošto mu je istekao ugovor sa Partizanom, otišao u Bragu, ali se nije naigrao u dresu prvog tima nekadašnjeg učesnika Lige šampiona i finalisti Lige Evrope, pa je letos prekomandovan u rezervni tim ovog kluba, koji se takmiči u Drugoj ligi, gde je jesenas odigrao samo dve utakmice.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Aleksandar MiljkovićBragaEvropaNemanja TubićFK PartizanPortugalSrbijaSuperligaZimski prelazni rok 2015

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara