""
""

Nikolić: Posebno me raduje to što nije bilo euforije, iako nam pobeda mnogo znači!

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.07.13. | 08:03

"Vojvodina je pokazala da je bolja ekipa od nas i zasluženo se plasirala u treće kolo. Moj tim je igrao veoma loše i, ukoliko se nešto ne promeni, predstoji nam borba za opstanak u mađarskom šampionatu", rekao je trener Honveda Marko Rosi

Trener Vojvodine Marko Nikolić izjavio je da je prezadovoljan igrom njegove ekipe, istakavši da je Vojvodina na stadionu Honveda izvela pravi performans.

On je na konferenciji za novinare po završetku utakmice u Budimpešti posebno istakao da je zadovoljan atmosferom koja je po završetku susreta vladala u svlačionici Vojvodine.
"Ono što me posebno raduje je činjenica da nije bilo nikakve euforije u svlačionici, iako ova pobeda mnogo znači i navijačima i svima u klubu", rekao je Nikolić.

Izabrane vesti

Po njegovim rečima, Vojvodina ima "veliku rezervu" i, kako je naveo, ovo je tek 50 odsto mogućosti koje njegov tim može da pruži.
"Stigla su nam još četiri igrača koja će značajno pojačati konkurenciju u timu", rekao je Nikolić, dodajući da ima dosta informacija o narednom protivniku, ekipi turske Burse.

Trener Honveda Marko Rosi priznao je da je srpski tim zasluženo prošao dalje.
"Vojvodina je pokazala da je bolja ekipa od nas i zasluženo se plasirala u treće kolo. Moj tim je igrao veoma loše i, ukoliko se nešto ne promeni, predstoji nam borba za opstanak u mađarskom šampionatu", objasnio je Rosi.

Podsetimo, Vojvodina je pobedila Honved sa 3:1 i prošla u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope ukupnim rezultatom 5:1, gde će igrati sa Bursom.

(FOTO: Star Sport - Srđan Stevanović)


tagovi

HonvedLiga EvropeMarko NikolićSrbijaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara