"Marko Nikolić"
"Marko Nikolić"

Nikolić: Slatka pobeda u derbiju jeseni, ali ni poraz ne treba shvatati fatalistički u 11. kolu

Vreme čitanja: 2min | ned. 02.11.14. | 21:33

"Problematična situacija", dodaje Zoran Marić govoreći o pobedničkom golu Škuletića

Marko NikolićPartizan ponovo na čelu Superlige. Posle pobede u 147. večitom derbiju sa Crvenom zvezdom crno-beli su savladali i drugog velikog rivala u šampionskoj trci. Trener Marko Nikolić dobro je raspoložen posle minimalne pobede nad Vojvodinom.
"Bitna pobeda u derbiju jeseni. Svaka pobeda je slatka, a ovom smo ne samo osvojili bodove, nego i vratili  igru i sreću koja nas nije pratila na nekim prethodnim utakmicama, a ovoga puta smo je zaslužili izgaranjem i agresivnošću. Ideja je bila da isto tako odigramo i drugo poluvreme, ali došlo je do pada u igri. Raduje nas i to što nam Vojvodina skoro nijednu šansu stvorila. Sada smo sami na vrhu tabele. Ali to ništa ne rešava, kao što ne bi rešavao ni drugačiji. Samo kod nas se već u 11. kolu fatalistički shvataju porazi", sumira utiske Nikolić, kojeg posebno raduje to što je Petar Škuletić, posle serije promašaja, ponovo pogodio.
"Drago mi je zbog njega. On nije bio krivac što smo izugubili bodove na dve prethodne utakmice, nije ni jedini zaslužan što smo dobili ovu, ali mi je svakako drago što je postigao gol".

O odlučujućem pogotku, koji je pao posle sumnjive situacije, Nikolić nije želeo da govori.
"Ne znam dok ne vidim snimak. Bilo je to na strani gde je klupa Vojvodine. Zaustavio bih se na tome".

Izabrane vesti

Kolega iz Vojvodine Zoran Marić na istu temu je rekao: "Mislim da gol dolazi iz situacije koja je problematična".

Marić međutim nije mogao mnogo da se žali zbog poraza. Vojvodina jednostavno nije bilo na svom nivou u Humskoj.
"Partizan je bio bolji rival taman za taj jedan gol, jer je bolje ušao u utakmicu, imao više od igre i stvorio više prilika. Tako je izgledalo prvo poluvreme, a u drugom smo pokušali da se reorganizujemo, donekle u tome uspeli, međutim osim u jednoj situaciji nismo bili previše opasni.  Nivo agresivnosti koji Partizan nije imao na prethodnim utakmice večeras je bio mnogo bolji. Možda je i motiv presudio kod Partizanovih fudbalera, jer su igrali prvi i drugi na tabeli".

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Marko NikolićFK PartizanSrbijaSuperligaFK VojvodinaZoran Marić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara