Nikom ništa, Sepsi predaleko od Evrope, Vitorul se uzda u kup

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.04.19. | 21:37

Hadži sačuvao ekipu za okršaj sa Univerzitateom u četvrtak, ali je i pored toga njegova ekipa bila bliža pobedi - 0:0

Nerešeni rezultat suštinski nikome nije odgovarao, ali Sepsi i Vitorul večeras jednostavno nisu mogli da se pomere sa mrtve tačke, pa su u ovom trenutku prilično predaleko od plasmana u Ligu Evrope, ali samo kada je u pitanju prvenstvo, pošto klub iz Konstance to još uvek može da učini i preko Kupa Rumunije - 0:0.

Konačan rezultat daje lažnu sliku o utakmici, pošto je na obe strane viđeno nekoliko vrlo izglednih prilika, a pre svega pred golom domaćina. Georgi Hadži je izmešao sastav, kako bi odmorio neke igrače za prvi polufinalni meč nacionalnog kupa sa Univerzitateom iz Krajove, međutim, Vitorul je i pored toga uspeo da nadigra protivnika, ali ne i da dođe do pobede.

Izabrane vesti

Gosti su bili drastično bolji na početku utakmice, kada su propustili čak tri izgledne prilike, zbog čega su mogli da budu kažnjeni na isteku pola časa igre, kada su domaći mogli do vođstva iz kontranapada. Mreža Sepsija se tresla u 57. minutu, ali je gol Rivaldinja poništen zbog ofsajda.

Nakon tri odigrana kola u plej-ofu Sepsi zauzima poslednju šestu poziciju na tabeli sa 20 osvojenih bodova, dok je Vitorul na četvrtom mestu sa tri boda više, ali i šest bodova zaostatka za trećeplasiranom Univerzitateom. Prvi polufinalni okršaj Kupa Rumunije između ova dva tima zakazan je već za četvrtak od 19 časova. Dan ranije igraju Kluž i Astra.

RUMUNIJA 1 - plej-of (3. kolo)

Subota
Kluž - Astra Đurđu 1:0 (0:0)
/Bordeanu 60/

Nedelja
FCSB - U. Krajova 3:2 (2:2)
/Hora 8, Man 30, Gnoere 71 - Banču 23. penal, Čikaldau 45+2/

Ponedeljak
Sepsi - Vitorul 0:0


tagovi

Sepsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara