""
""

Niški recept Milana Rastavca: Morali smo da se dovijemo tokom prelaznog roka!

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.07.15. | 14:05

„Cilj nam je da osiguramo plasman u plej-of“, kaže perspektivni trener Radničkog

Možda je vreme da Real sa Nišave počne da šiša rivale u Superligi. Radnički je proletos pod komandom perspektivnog stručnjaka Milana Rastavca bio jedno od osveženja prvenstva. Nišku branu nisu mogli da probiju večiti rivali, ali taj poduhvat nije cilj upravi i stručnom štabu Radničkog.

Kontinuirani rad Milana Rastavca morao bi, po nekoj logici stvari, da izrodi ekipu koja neće brinuti za mesto u gornjem delu tabele. Posebno, jer su poslednjih dana u Niš stigla zvučna pojačanja za srpske prilike – Marko Blažić i Miloš Trifunović.

Izabrane vesti

„Ovaj prelazni rok smo uradili u skladu sa mogućnostima. Morali smo da budemo dovitljivi kako bismo napravili što bolji tim. Međutim, imali smo ideju da zadržimo kadar iz prošle sezone. Takođe, priključili smo par klinaca slektiranih u istočnoj Srbiji. U prvenstvo ulazimo spremni“, kaže za MOZZART Sport trener Radničkog iz Niša Milan Rastavac.

Mladi stručnjak bio je zvezda marta meseca u gotovo svim sportskim medijima. Od anonimusa postao je stručnjak sposoban da se isprsi pred favoritima. Sada su ciljevi veći.
„Od igrača koji su imali značajnu minutažu napustili su nas Borjan, Popara i Ćulum. Njima su istekli ugovori. Ali i bez njih naš cilj je da napravimo tim koji će biti sposoban da pravi rezultate. Tokom priprema smo igrali u skladu sa mogućnostima... Cilj nam je da doguramo do plej-ofa, pa posle da se borimo za što viši plasman“

Ima razloga za optimizam Rastavac.
„U srpskom fudbalu svima nedostaje kontinuiteta. To je jedini ispravan put do uspeha. Iz te grupe izuzimam Partizan, Čukarički i donekle Vojvodinu. Oni su zato i pravili rezultate. I Nišu je nedostajalo kontinuiteta, ali i taj problem smo sada rešili“, poručuje Rastavac.

 

 


tagovi

SuperligaSrbijaRadnički NišMiloš TrifunovićMilan RastavacMarko BlažićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara