Nišlije apeluju na Zvezdu i Partizan: Igrajte pošteno do kraja

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.05.18. | 13:27

U Radničkom se plaše za regularnost u finišu šampionata

U Nišu strahuju za regularnost u finišu prvenstva i to ne kriju. Štaviše, javno pozivaju Crvenu zvezdu i Partizan da do kraja odigraju "pošteno kako regularnost takmičenja ne bi bila dovedena u pitanje"

Ono što brine Nišlije jeste činjenica da je trka za titulu rešena, te da bi i crveno i crno-beli mogli da odigraju nešto opuštenije protiv njihovog rivala u borbi za Evropu - subotičkog Spartaka...
"Apelujem na Zvezdu i Partizan da igraju u punim sastavima do kraja, da regularnost bude ista do kraja prvenstva. Protiv nas su igrali punim gasom, pa apelujem na Zvezdu da igra punim gasom i protiv Spartaka, da ne bi dovododili regularnost u pitanje. Sve suprotno tome bilo bi neregularno i smešno", poručio je Dragan Antić Recko, šef struke Radničkog, čiji rival Spartak u poslednjem kolu gostuje Partizanu. 

Izabrane vesti

Za početak, Radnički će međutim morati da dobije Vojvodinu...
"Očekuje nas teška utakmica protiv veoma dobrog rivala. Znamo koliko vrede i šta znaju, ali ubeđen sam da mi možemo da ih pobedimo jer imamo bolji tim. Trenutno smo u dobroj formi, pokazali smo to protiv Partizana i pored poraza koji smo pretrpeli, ali i protiv Voždovca gde smo odigrali odličnu utakmicu", nadovezao se Antić.

Foto: MN Press


tagovi

Dragan Antić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara