""
""

Nišlije osule paljbu po Mažiću: Skandal, sramota! Više nisi najbolji sudija!

Vreme čitanja: 2min | čet. 03.03.16. | 13:24

"U javnosti je prethodnih dana bilo spekulacija da su čelnici Partizana vršili pritisak i tražili bolji tretman od sudijske organizacije. Da li je krađa bolji tretman"?

Nastavlja se kuknjava na sudije u srpskom fudbalu! Nakon što je Partizan osuo drvlje i kamenje na Vlada Glođovića zbog grešaka u 150. večitom derbiju, putem kolega iz Humske krenule su i Nišlije. Radnički se fudbalskoj javnosti obratio saopštenjem i arbitražu u Humskoj na meču četvrtfinala Kupa Srbije nazvao skandaloznom i sramnom.

Izabrane vesti

Saopštenje prenosimo u celosti

"Fudbalski klub Radnički NAJOŠTRIJE PROTESTUJE nakon skandaloznih odluka sudijske trojke predvođene, do juče, možda, i najboljim sudijom, Mažićem. Radnički je direktno oštećen golom koji je primio u 17. minutu iz, za celu sportsku javnost, očiglednog ofsajda, osim za nekada najboljeg sudiju Mažića i njegovog pomoćnika Đurđevića. U javnosti je prethodnih dana bilo spekulacija da su čelnici Partizana vršili pritisak i tražili bolji tretman od sudijske organizacije. Da li je krađa bolji tretman? Ova pomoć sudija igračima Partizana, za koju ne želimo da verujemo da je rezultat ovih spekulisanja, nije bila dovoljna nekada najboljem arbitru gospodinu Mažiću, nego je dosudio i penal koji je samo on video posle faula i rušenja našeg igrača Radoša Bulatovića, koga je lopta pogodila na zemlji u rame, a sudija to okarakterisao kao penal, što je skandalozno i nije dostojno vršenja sudijske funkcije. Svirati posle nepostojećeg gola i nepostojeći penal predstavlja sam vrh drskosti, osionosti, kao i degradacije same sudijske funkcije. Ostaje još i sporan momenat da li je lopta celim svojim obimom prešla gol-aut liniju prilikom pogotka koji je postigao naš igrač Miodrag Todorović pri rezultatu 0:0 u 14. minutu.

Svaki kontakt naših igrača sa igračima Partizana okarakterisan je kao faul, a mnogi od njih ni u košarci ne bi bili smatrani za prekršaj. Permanentno su sprečavani kontranapadi i razvijanje igre našeg tima.

Pozivamo sudijsku organizaciju FSS da preduzme najrigoroznije mere protiv aktera ovog sramnog dešavanja na našoj jučerašnjoj utakmici: Pozivamo i FK Partizan da ostane dosledan u svojoj borbi protiv sudijskih nepravdi i zatraži odgovornost za arbitara čija im pomoć sigurno nije bila potrebna. Time će pokazati fudbalskoj javnosti da su zaista principijelni i osvedočeni protivnici fudbalskih nepravdi", stoji u saopštenju za javnost Fudbalskog kluba Radnički Niš. 

MOZZART Sport pratite i na našoj novoj Fejsbuk stranici


tagovi

SuperligaSrbijasaopštenjeRadnički NišMilorad Mažić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara