""
""

Nišlije u agoniji, Zvezdino dete čupa Čačane sa dna

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.12.16. | 14:53

Voždovac bolji od Mladosti iz Lučana – 2:1

Pamte Nišlije rezultatske katastrofe, sezone završene u suzama i ispadanjem iz lige, ali ovakvu rezultatsku agoniju u novijoj istoriji – ne! Bio je 30.oktobar kada je na Čairu pala Vojvodina, sve je nagoveštavalo da Nišlije imaju snage da se bore za mesto u Evropi. Ali od tada puleni Milana Rastavca moraju da se zadovolje samo mrvicima.

Novo raziočarenje na Čairu videli smo danas. Radnički je imao vođstvo, ali su Lučanci preko Jovanovića stigli do remija – 1:1. Bio je to sedmi meč bez pobede za niškog superligaša. Ne čudi onda što je publika na Čairu bila nezadovoljna. Možemo da kažemo i besna.

Izabrane vesti

Najlepši poklon Borcu, za nedavno proslavljeni 90.rođendan, uručio je nekadašnji igrač Crvene zvezde Stefan Mihajlović. Snažni napadač „preti“ da napravi karijeru kakvu su mu predviđali tokom juniorskog dana. Nedavno je bio jedan od junaka trijumfa nad Radničkim, a svoju solu parituru imao je i u Novom Pazaru.

Mihajlović je načeo mrežu domaćina u 47.minutu, a posao je završio deset minuta pre kraja meča. Čačani su na taj način stigli do 15 boda i ostavili Novi Pazar na začelju (oni imaju 12).

Nije to ništa novo, konstatovali smo već nekoliko puta: Voždovac pod vođstvom Ilije Stolice igra vrlo dobro. Možemo da kažemo i odlično. Na krovu Tržnog centra Stadion stradala je mladot.

Prvi Zmaj susreta bio je Stojanović koji je golovima u 20 i 74.minutu doneo nova tri boda Voždovcu.

Važan trijumf zabeležila je i Bačka. Furioznim startom domaćin je slistio Građevinare. Sve je bilo završeno za osam minuta, a strelci su bili Macanović i Bajić.

SUPERLIGA, 21.kolo

Sreda

Bačka – Rad 2:0 (2:0)
/Macanović 2, Bajić 8/

Novi Pazar – Borac 0:2 (0:0)
/Mihajlović 47 i 80/

Radnički (N) – Metalac 1:1 (1:0)
/Mitrović 12 – Jovanović 81/

Voždovac – Mladost (L) 2:1 (1:1)
/Stojanović 20 i 74 – Radovijević 31/

16.00 Javor – Napredak

16.00 Radnik – Crvena zvezda

18.00 Vojvodina – Čukarički

Četvrtak

16.00 Partizan – Spartak

(Foto Star Sport)


tagovi

Bačka PalankaEvropaIlija StolicaNapredak KruševacRadRadnički NišSrbijaSuperligaVladimir Radivojevićfk voždovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara