""
""

Nišlije zadovoljne: Dali smo sve od sebe protiv Mege, ali trudićemo se da budemo bolji

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.02.16. | 19:32

"Ne mogu da zamerim mnogo mojim momcima, evidenta je razlika i u takmičenju, i u talentu i u atletskoj građi", rekao je trener Konstantina Marko Cvetković

Postoji onaj trenutak u svakom sportu kada pored rezultata veliku važnost ima i sam nivo zadovoljstva odigranom utakmicom i pruženom partijom protiv velikog favorita za osvajanje pehara. To je upravo ono što su košarkaši Konstantina ostvarili - izgubili su meč protiv Mega Leksa u četvrtfinalu Kupa, ali su zalaganjem, energijom i samopouzdanjem pokazali da će biti trn u oku mnogim rivalima. To je konstatovao i trener Konstantina - Marko Cvetković.
"Čestitam Megi i treneru Dejanu Milojeviću na apsolutno zasluženoj pobedi. Veći deo utakmice smo bili dobri, ali znali smo da će u jednom trenutku Mega podići nivo igre. Bilo je dovoljno da samo dva-tri minuta izgubimo kontrolu nad igrom, Mega je to iskoristila i preuzela vodjstvo, ritam utakmice i slavila. Većim delom sam zadovoljan. U trećoj četvrtini smo hvatali priključak šutevima, ali u četvrtoj su nas apsolutno nadskočili. Imali su 14 skokova u napadu u drugom poluvremenu i to je presudilo. U poslednjoj deonici smo loše šutirali i nismo mogli da se vratimo", rekao je Cvetković.

Izabrane vesti

Naravno, nije imao šta da zameri kompletnom timu, koji je generalno ostavio jako dobar utisak.
"Ne mogu da zamerim mnogo mojim momcima, evidenta je razlika i u takmičenju, i u talentu i u atletskoj građi. Momci su dali sve od sebe. Radićemo i trudićemo se da budemo još bolji".

Žal zbog ispuštene šanse nije krio mladi Stefan Savić.
"Čestitao bih ekipi Mege na pobedi. Plan je bio da maksimalno usporimo utakmicu, što smo uspeli prvih 20 minuta. Čim nam je pala koncentracija, Mega je to iskoristila, brzo se odlepila i nismo mogli da se vratimo", poručio je kratko Stefan Savić.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Stefan SavićSrbijaMega LeksMarko CvetkovićKup Radivoja KoraćaKK KonstantinJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara