""
""

Ništa od dolaska na Enfild: Tešeira ostaje u Šahtjoru do kraja sezone

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.01.16. | 17:25

Engleski i ukrajinski klub nisu uspeli da se dogovore oko visine obeštećenja

Ništa od dolaska Aleksa Tešeire na Enfild u zimskom prelaznom periodu. Britanski Skaj javio je da Liverpul u ukrajinski Šahtjor nisu postigli dogovor o visini obeštećenja, pa će Brazilac bar do kraja sezone ostati među Rudarima.

Izabrane vesti

Šahtjor je tražio 45.000.000 evra za ovaj transfer, a Liverpul nije želeo da izdvoji toliko novca, iako su engleskom klubu potrebna pojačanja u ovom trenutku.

Ipak, kako navodi Skaj, brazilski ofanizivni vezista na leto će svakako napustiti Šahtjor, ali je veliko pitanje ko će tada prvi da dođe do njegovog potpisa.

Ranije ovog meseca trenera Šahtjora Mirčea Lučesku izjavio je da će klub pustiti Tešeiru samo u slučaju ponude koja bi zadovoljila finansijske interese kluba.

Jedan od razloga što od transfera nije bilo ništa je i činjenica da uprava Šahtjora, tačnije gazda Rinat Ahmetov žali što je letos Daglasa Kostu prodao Bajernu za “samo“ 30.000.000 evra.

Tešeira je u dosadašnjem toku sezone odigrao 25 utakmica i postigao čak 26 golova.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Facebook stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016UkrajinaŠahtjorRinat AhmetovPremijer ligaMirčea Lučeskumeđunarodni fudbalLiverpulEvropaEngleskaAleks Tešeira

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara