""
""

Ništa od preokreta za Terzića i srpski Volero, ispala i Brakočevićeva

Vreme čitanja: 1min | sre. 05.04.17. | 20:12

Poznati učenici fajnal fora Lige šampiona za odbojkašice

Očekivano, za titulu šampiona Evrope pored domaćina Koneljana i Ezačibašija (koji je juče u velikom derbiju napravio veliki preokret protiv Fenerbahčea), na fajnal foru Lige šampiona će se boriti Vakifbank iz Turske i ruski Dinamo iz Moskve.

Izabrane vesti

Dinamo je još jednom razbio italijansku Modenu. Posle 3:0 u Italiji za Ruskinje, danas su maksimalnim rezultatom slavile i na svom terenu. Bilo je 25:20, 25:19 i 25:21 za Dinamo. Očekivano Gončarova je bila najefikasnija u timu domaćih sa 14 poena, koliko je osvojila i De la Kruz. Na drugoj strani, Jovana Brakočević je osvojila osam poena za Modenu.

Više se očekivalo od revanša Vakifbanka i Volera u Turskoj. Iako su vicešampionke Evrope slavile u Švajcarskoj sa 3:1 u prvom meču, možda se očekivalo da Volero napravi sličan preokret poput Ezačibašija. Ipak, ništa od toga. Turski tim je bez povređene Milene Rašić savladao ekipu koju vodi srpski selektor Zoran Terzić sa 3:1 (22:25, 25:21, 25:16, 25:22). Naravno, kineska zvezda Žu Ting je bila nezaustavljiva u timu Vakifa i osvojila je 21 poen, a holandska korektorka Slotejs se zaustavila na 18 poena. Kod gošći Rihjukova je zabeležila 18 poena, Bojana Živković osam, a Silvija Popović je opet bila standardan na mestu libera.

U polufinalu Lige šampiona će se sastai Vakifbank i Ezačibaši, odnosno Koneljano i Dinamo. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Jovana BrakočevićOdbojkavakifbankVoleroZoran Terzić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara