""
""

Njemu nema pomoći - debeli Tarabt opet mora da traži novi klub

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.09.16. | 18:13

"Taj za Benfiku više neće igrati", poručio prvi čovek lisabonskog velikana

Džaba sav talenat, džaba svo znanje u nogama. Kad u glavi nešto ne štima nema sreće u modernom fudbalu. Nije teško pretpostaviti o kome se radi. Nema danas mnogo takvih. Adel Tarabt, naravno.

Ofanzivni vezista ponovo ponovo mora da potraži novi klub, a izgledalo je da će konačno skrasiti u Lisabonu. Ispostavilo se da je njegov skorašnji intervju za francuski L'ekip ražestio prvog čoveka kluba Luisa Felipe Vieiru, jer je ovaj preko medija molio da ga puste da ode, pošto više ne može da izdrži u rezervnoj ekipi. 
"Rui Kosta i ja smo krivi za zbog svega oko Tarabta. Ja se mnogo u fudbal ne razumem, ali zato kraj sebe imam Kostu. Pogrešili smo sa njim i on više neće imati priliku da nosi dres Benfike", ljutito je poručio Vieira"Gledali smo ga nekoliko puta. Njemu mnogo toga nedostaje, a povrh svega, sa odmora se vratio šest kilograma teži nego što treba. Taj sigurno više neće igrati za Benfiku. Naći ćemo klub da ga pošaljemo na pozajmicu"

Izabrane vesti

Sreća za lisabonski klub je u tome što je Tarabt pre godinu dana došao u klub bez obeštećenja, ali loša stvar je što je tom prilikom sa njim potpisan ugovor sa pet godina. To praktično znači da se portugalski velikan neće lako otarasiti Marokanca, koji po slovu ugovora ima zagarantovanih 1.000.000 evra po sezoni.  

Da podsetimo, Adel Tarabt je do sada igrao za Lans, Totenhem, Kvins Park Rendžers, Fulam i Milan. Za godinu dana u Lisabonu ubeležio je samo sedam nastupa za B ekipu Benfike i postigao jedan gol. I za to je uredno inkasirao 1.000.000 evrića. 

Pa i nije toliko loše kad ti u glavi nešto ne štima, zar ne?

(foto: Action Images)


tagovi

PrimeiraPortugalEvropaBenfikaAdel Tarabt

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara