""
""

Njukasl je nezaustavljiv! Sisokov projektil zavario VBA (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 30.11.13. | 20:28

Evrogolom francuskog vezsite, Svrake su došle i do četvrte uzastopne pobede u Premijer ligi kojom su izbili na peto mesto na tabeli

Njukasl je u neverovatnoj formi. Tačnije u najboljoj formi u Premijer ligi. Svrake su vezale i četvrti uzastopni trijumf u engleskom prvenstvu što ih čini naboljim timom u mesecu novembru u Premijer ligi. Nova žrtva raspoložene čete sa severa Ostrva je bio Vest Bromvič Albion. Do pobede su došli na mišiće, ali zasluženo jer su bili bolji rival od VBA.

Izabrane vesti

Projektil Muse Sisokoa u 57. minutu je presudio klubu iz Birmingema. Od pet Francuza u prvoj pstavi, dvojica su se upisala u listu strelaca što je bilo dovoljno za pobedu od 2:1. Joan Gufran je u 36. minutu bio najsnalažljiviji posle kornera i najavio „iz keca u kec“ na Sent Džejms Parku. Ali, već početkom drugog poluvremena, Brantu je jedna lopta lepo sela na levicu i Krul nije imao nikave šanse da zaustavi snažan šut napadača iz Severne Irske.

Ipak, očekivanu pobedu Svraka je doneo Musa Sisoko fenomenalnim golom u 57. minutu. Francuski vezista je natrčao na loptu na nekih dvadesetak metara od gola rivala i zavario projektil u mrežu VBA. Gosti su pokušavali da stignu makar do boda, tražili i penal u jednoj situaciji, ali nisu uspeli da se spasu poraza i tri boda su ostala u Njukaslu.

Četa Alana Pardjua je sada peta na tabeli, prestigla je klubove iz Mančestera i Sautempton i najavila borbi za jedno od mesta u evro-kupovima. 

PREMIJER LIGA – 13. kolo:

Subota:
Aston Vila – Sanderlend 0:0

Kardif – Arsenal 0:3 (0:1)
/Remzi 29, 93, Flamini 86/

Everton – Stouk 4:0 (1:0)
/Deulofeu 45, Koleman 49, Ovijedo 58, Lukaku 79/

Norič – Kristal Palas 1:0 (1:0)
/Huper 30/

Vest Hem – Fulam 3:0 (0:0)
/Dijame 47, K. Kol 82, Dž. Kol 88/

Njukasl – Vest Bromvič Albion 2:1 (1:0)
/Gufran 36, Sisoko 57 - Brant 53/

Nedelja:
13.00: Totenhem – Mančester junajted
15.05: Hal Siti – Liverpul
17.10: Čelsi – Sautempton
17.10: Mančester Siti - Svonsi

(FOTO: Action images)


tagovi

EngleskaEvropaJoan GufranKris BrantMusa SisokoPremijer ligaVest Bromvič Albion

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara