""
""

Nolito uspeo da odoli kineskim koferima prepunim para! I to cifri od 33.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | ned. 07.02.16. | 13:54

Krilni napadač Selte imao priliku da zaradi novac kakav ne bi mogao ni u Barseloni! Ali, odlučio je da ipak propusti ovaj voz...

Ko kaže da nema onih koji mogu da odole silnim kineskim milionima? Ono što prethodnih dana nisu uspeli da izvedu Žervinjo, Fredi Guarin, Džekson Martinez, Ramires i Aleks Tešeira pošlo je za rukom - Nolitu!

Izabrane vesti

Cele zime, ali i prethodnog leta krilni napadač Selte dovodio se u vezu sa Barselonom, na kraju je njegov povratak u matični klub odložen za leto, a u međuvremenu lako je mogao da se obre tamo gde su krenuli fudbaleri željni ogromnog novca.

Kineski drim-tim od 215.250.000 evra!

Kineski Peking Guan bio je spreman da plati timu iz Galicije otkupnu klauzulu od 18.000.000 evra za najboljeg igrača, što je automatski značilo da se Selta ništa nije pitala, već igrač. Čelnici Pekinga kontaktirali su Nolita i predstavili mu, kako madridski AS javlja, brutalnu ponudu. Ali, Nolito je uspeo da odoli svim tim koferima prepunim para koji su ga čekali na Dalekom Istoku, pa je odlučno rekao - NE!

Kinezi ne prestaju! Potpisali Burak, Žo, Kakuta… Sledeći su Van der Vart, Falkao, Tores, Laveci...

Iako nije taksativno navedeno o kojoj sumi je reč, proneo se trač da je u pitanju suma od 33.000.000 evra! Tačnije, na stolu je bio trogodišnji ugovor vredan 11.000.000 evra godišnje!

Inter počišćen kao metlom, Laveci na pragu Šangaja! Dobija duplo veću platu nego što ima u PSŽ

Pomahnitali Kinezi definitivno nemaju nameru da se zaustave, a kako se prelazni rok u Kini završava tek 26. februara, budite sigurni da ćemo videti bar još jedan bombastičan transfer! Podsetimo, i Ezekijel Laveci je blizu, na meti su Van der Vart, Tores, Falkao...

MOZZART Sport pratite i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016ŠpanijaSeltaPrimeraPeking GuanNolitoKinaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara