""
""

Norič u jednom danu dva puta oborio klupski rekord u transferima i potrošio 22.500.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.01.16. | 13:51

Kanarinci nastavljaju da kupuju

Posle Meta Džarvisa iz Vest Hema i Iva Pinta iz zagrebačkog Dinama koje je ukupno platio 7.000.000 evra, Norič je završio još dva velika posla! U istom danu, Kanarinci su dva puta oborili klupski rekord u visini transfera koji je do danas držao Riki van Volfsfinkel iz leta 2013. kada je plaćen 10.000.000 evra.

Izabrane vesti

Norič je danas završio sve detalje oko dovođenja Stivena Nejmsita iz Evertona i Tima Klosea iz Volfzburga. Čeka se samo još zvanična promocija pošto je tandem fudbalera prošao lekarske preglede.

Tim Klose je štoper koji dolazi iz Volfzburga i ugovorom se obavezao Noriču na vernost do 2019. godine, a engleski klub je Vukovima platio 11.000.000 evra za Švajcarca. Klose je u Volfzburg došao pre godinu i po dana iz Nirnberga, ali u konkurenciji Dantea, Nalda i Treša nije uspeo da se izbori za veću minutažu.

PRELLAZI: „Mali pacov“ Stiven Nejsmit

Nejmsit dolazi iz Evertona u kojem je proveo prethodne tri i po godine. Norič je Karamelama za škotskog ofanzivca platio 11.500.000 evra što je najveći transfer u istoriji kluba. Škot je pojačao napad Kanarinaca pošto je prethodno odbio ponudu Svonsija. Nejmsit je Noričova alternativa jer ih je ranije odbio mladi Sebastijan Ale iz Utrehta. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016VolfzburgTim KloseStiven NejsmitPremijer ligaNorič SitiNemackaEvropaEvertonEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara