""
""

Nova epizoda Dejana Lekića...

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.09.17. | 08:35

Spski napadač cilja granicu od 15 golova u sezoni

U finišu prelaznog roka, iskusni srpski napadač Dejan Lekić je nečujno promenio klub i započeo novu epizodu u živopisnoj karijeri. Visoki golgeter je ostao u Španiji i potpisao ugovor do kraja sezone sa drugoligašom Reusom.

Izabrane vesti

Lekić (32) je u Reus došao iz Majorke u kojoj je prethodne sezone bio standardan, ali joj nije pomogao da se spase ispadanja u treću ligu. Ipak, nije morao da se seli daleko sa Baleara. Stacionirao se u Kataloniji gde će velikim iskustvom biti od pomoći Reusu čiji dres je prošle sezone nosio sadašni Zvezdin štoper Srđan Babić.

Srpskom napadaču će ovo biti šesti klub u Španiji, pošto je pre Reusa i Majorke igrao za Đironu, Eibar, Sporting iz Hihona i Osasunu. Na promociji u novom klubu je otkrio da cilja granicu od 15 prvenstvenih golova.
„Voleo bih da postignem između 10 i 15 golova, ali to neće zavisiti samo od mene i mog rada već i od tima. Tokom leta sam individualno radio u Srbiji, pripremao se i čekao pravu ponudu. Imao sam ponuda iz drugih liga, ali sam želeo da se vratim u Španiju i uspeo sam“, rekao je Lekić na predstavljanja u Reusu. 


tagovi

Dejan Lekićmeđunarodni fudbalŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara