"Nejtan u dresu U20 reprezentacije Brazila"
"Nejtan u dresu U20 reprezentacije Brazila"

Nova tinejdžerska senzacija iz Brazila stiže u Čelsi za 6.500.000! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.04.15. | 10:13

Nejtan na lekarskim pregledima u Londonu. Atletiko Paranense je “bivši”

Nejtan u dresu U20 reprezentacije BrazilaBlistao je dok je nosio dres U17 reprezentacije, nije nastavio da se razvija kako su očekivali u Atletiku Paranenseu zbog čega je izbio i spor u vezi sa njegovim novim ugovorom. Nejtan je odlučio da je vreme da ide, a Čelsi je iskoristio situaciju, isprsio za oko 6.500.000 evra (pominju se sume od 4.500.000 do 4.700.000 funti) i doveo 19-godišnjeg plejmejkera na Stamford!

Toliko o tome da u njegovim nogama nema kvaliteta.

Izabrane vesti

Navodno je Nejtan već u Londonu na lekarskim pregledima, pa bi kasnije danas transfer trebalo da bude ozvaničen. Ipak, prema informacijama sa Ostrva mladi Brazilac, posebno upečatljiv zbog veštih driblinga, prvu sezonu u Engleskoj provešće na kaljenju u nekom manje klubu. Uostalom nije Brazilcima lako da se naviknu na kišnu Englesku. Nejtanu će ipak period adaptacije olakšati činjenica da su u Čelsiju od ranije zemljaci Vilijan, Oskar, Felipe Luis i Ramires (Dijego Kosta je zvanično Španac).

Inače, Nejtana je navodno pratio i Čelsijev veliki rival u šampionskoj trci Mančester Siti, ali su pravne zavrzlame u ugovoru fudbalera i njegovog dosadašnjeg kluba -  tako karakteristične za brazilski fudbal – odbile Građane od posla. Žoze Murinjo je baš zagrizao. Izgleda da je nešto nanjušio u momku koji može da igra i polušpica i na levom krilu, ali kažu da se najboljeg snalazi u ulozi klasične desetke.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaNejtanEvropaEngleskaČelsiAtletiko Paranense

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara