"Vukotić"
"Vukotić"

Nova uprava Partizana isplatila trenere u Omladinskoj školi: Čelnici imaju sluha za naše probleme

Vreme čitanja: 2min | sre. 04.03.15. | 13:00

Deo novca zarađenog na ime transfera Škuletića u Lokomotivu prosleđen u omladinski pogon

VukotićI to je postala vest - stigla su plate u Partizan. Od novca koji su na račun crno-belih legao posle transfera Petra Škuletića u moskovsku Lokomotivu nije profitirao samo košarkaški, već i treneri zaposleni u mlađim kategorijama fudbalskog kluba.

Direktor Omladinske škole Partizana Momčilo Vukotić, potvrdio je MOZZART Sportu da su tokom srede prema trenerima mlađih kategorija izmirena zaostala dugovanja. Doduše, ne sva, jer se neki „repovi“ vuku još iz 2011. godine...
Nova uprava regulisala je 70 odsto dugovanja prema trenerima i zaposlenima u Omladinskoj školi, za period od 2011. do 2014. To je pomak u odnosu na prethodno stanje i reakcija kluba na saopštenje koje smo izdali još u decembru, ukazujući na težak materijalni položaj trenera. Tom prilikom nagoveštena je želja da se problemi saniraju i drago mi je što su čelnici pokazali da imaju sluha za probleme škole. Verujem da će priliv novca značajno poboljšati ambijent u Zemunelu, mada moram da istaknem da on nije ni bio narušen, uprkos neisplaćenim zaradama. Treneri su sve vreme marljivo radili, spremajući se za nastavak prvenstva u svim ligama, gde imamo dvostruku ambiciju: takmičarsku, ali i formiranje što više talenata koji će u budućnosti zakucati na vrata prvog tima“, poručio je Vukotić.

Izabrane vesti

Popularni Moca radosno komentariše nedavnu rang listu Međunarodnog centra za sportske studije, koji je svrstao Partizan na drugo mesto klubova koji proizvode najviše igrača u Evropi, odmah iza Ajaksa.
To je pokazatelj rada škole, istovremeno motiv da jednakim tempom nastavimo dalje, ali i mamac za decu koja žele da dođu u Partizan ili koju Partizan planira da dovede, da smo i dalje priznati u svetskim okvirima i da preko nas mogu da naprave velike karijere“, rekao je Vukotić.

Prema njegovim rečima, prikupljanje dokumentacije za izgradnju internata u Sportskom centru Zemunelo je u završnoj fazi, a uskoro bi trebalo da počnu radovi na preuređenju šljakastog terena ispod južne tribine stadiona u Humskoj 1, pupularne Blatuše, gde je prve korake u Partizanovom dresu napravio i legendarni Saša Ilić.

(FOTO: Star sport) 


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMomčilo Vukotić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara