""
""

Novac ipak jači od ljubavi? Tevez se “lomi“ oko ponude iz Kine

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.12.16. | 11:28

Argentinski napadač priznao da ne zna šta će da radi i gde će biti sledeće sezone

Ljubav je ljubav, ali novac je novac... Karlos Tevez, heroj navijača Boke Juniors ipak bi mogao da nastavi karijeru u redovima Šangaj Šenhua. Bogate gazde tog kluba, koji trenira Urugvajac Gustavo Pojet, spremile su ponudu od neverovatnih 40.000.000 evra za samo godinu dana!

Izabrane vesti

I to je ponuda koja je izgleda dobro naterala Teveza da razmisli o promeni stava, koji je do pre mesec dana glasio otprilike: Ostajem u Boki da završim karijeru, nema tog novca za koji bi otišao.
“Ne znam, šta ću da radim. Ima mnogo toga o čemu razmišljam trenutno. Na primer, da li ću u februaru ili martu da idem u Kinu. Odlučiću o tome hladne glave, dok sam na odmoru. Uvek razmišljam šta je najbolje za porodicu, mene i Boku. Upoznat sam, naravno, sa svim brojkama te kineske ponude“, rekao je Tevez na konferenciji za novinare u Buenos Ajresu.

FUDBAL JE OTIŠAO DOĐAVOLA! TEVEZ RUŠI SVE REKORDE - 40.000.000 GODIŠNJE, 3.330.000 MESEČNO, 833.000 NEDELJNO, 119.000 DNEVNO...

On se u Argentinu vratio u leto 2015. godine iz Juventusa.
“Ne samo da bih mogao da napustim Boku, već bi mogao i da završim igračku karijeru. Ne znam... Iscrpljen sam. Vreme je da se malo zaustavim i razmislim o budućnosti“, dodao je 32-godišnji Tevez.

U slučaju da Tevez zaista pristane da pređe u Šangaj i potpiše ugovor ne samo da će postati apsolutni rekorder Azije, već i cele planete! Podsetimo, Hulk je letos postao fudbaler sa najvećom platom na azijskom kontinentu i iznosi 20.000.000 evra godišnje. dok je Kristijano Ronaldo i dalje zvanično na prvoj poziciji, ali sa „tek“ oko 24.000.000 evropskih novčanica.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ArgentinaBoka juniorsGustavo PojetKarlos TevezKinaKineska Superligameđunarodni fudbalŠangaj Šenhua

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara