Novak Simović
Novak Simović

Novak Simović sudi 160. večiti derbi

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.04.19. | 20:19

U ulogama pomoćnika Milovan Ristić i Dalibor Đuršević

Bilo je sezona kad su okršaji večitih rivala bili maltene rezervisani za Milorada Mažića, u međuvremenu su tu čast osetili i Majo Vujović, Aleksandar Vasić, Vlado Glođović, u poslednje vreme se na centru ustalio Danilo Grujić, a sada je stigao red i na Novaka Simovića iz Lovćenca.

Prve saradnike imaće u Milovanu Ristiću i Daliboru Đurđeviću, koji već godinama važe za najbolje mahače u Srbiji što su uostalom više puta i na delu dokazali i u Ligi šampiona ili drugim evropskim takmičenjima u kojima su redovno bili uz Mažića.

Izabrane vesti

Nije ni Simović nepoznato ime u srpskom fudbalu, dugo je već prisutan na superligaškoj sceni, a proslavio ga je Nenad Milovanović kada je 2017. godine posle ispadanja Mladosti iz Kupa Srbije nakon poraza od Crvene zvezde (2:4) rekao da je “Elvis Prisli” rešio utakmicu.

Ove sezone, Simović je sudio na 15 utakmica u Superligi, a radio je tri meča i u Egiptu. Partizanu je sudio u remiju sa Napretkom (1:1) kada je u 73. minutu zbog drugog žutog karona isključio Armina Đerleka.  Zvezdi je sudio dva meča protiv Radničkog iz Niša, u novembarskih 2:2, a potom i u nedavnih 3:0 kada je svirao dva penala za Beograđane. Nije to ni tako strašno, u duelu OFK Bačke i Spartaka iz jula meseca čak četiri puta je pokazao na belu tačku.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Novak Simović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara