"Mijailović s navijačima Zvezde u Surdulici"
"Mijailović s navijačima Zvezde u Surdulici"

Nove optužbe Mijailovića: Terzić mi tražio da namestim utakmicu

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.10.15. | 09:53

Nekadašnji kapiten Zvezde u intervjuu Informeru ispričao da mu je čelnik crveno-belih tražio da prijatelju iz Voždovca kaže da „povuče ručnu“

Mijailović s navijačima Zvezde u Surdulici

Samo dan pošto je objavljeno da je Arbitražni sud FSS potvrdio raskid ugovora između Crvene zvezde i Nikole Mijailovića, nekadašnji kapiten crveno-belih oglasio se u listu Informer, i izneo nove optužbe na račun Zvezdana Terzića, generalnog direktora kluba s Marakane.

Izabrane vesti

Iskusni levi bek i ranije je u medijma često optuživao Terzića, a ovaj put, naveo je da mu je čelnik crveno-belih tražio da namesti utakmicu!
„Igrali smo s Voždovcem na Marakani. Danima mi je pričao da cilj opravdava sredstvo i da moramo da uradimo sve kako bismo pobedili. Konkretno, tražio je da pozovem njihovog igrača Nikolu Beljića i da povuče ručnu. Nije mi padalo na pamet da to uradim jer Zvezda se takvim stvarima ne bavi. Na kraju je bilo 2:2, Beljić nam je dao gol, a Terzić se žalio što od trenera Lalatovića nije tražio da kaže Stefanu Baboviću da malo popusti. Babović je tad igrao u Voždovcu, a Lalatović mu je zet, pa je Terzić mislio da može da utiče na njega“, rekao je Mijailović za Informer, dodavši da je spreman da zajedno s Terzićem ide na poligraf „jer je to sad u modi“.

Mijailović je odnedavno i član izvršnog odbora Sindikata profesionalnih fudbalera, i najavio je da će se žaliti na presudu Arbitražnog suda FSS. Kako kaže, Zvezda je dužna da mu isplati sve zarade do kraja 2016. godine, a ne do 30. juna 2015, kako glasi presuda, ali on to ne traži, već samo da se vrati u klub i odradi ugovor do kraja.

S druge strane, Zvezdan Terzić nije želeo da komentariše ove optužbe Mijailovića, kratko poručivši da „njegov cirkus nije komentarisao ni ranije, pa neće ni sada“.

(Foto: STAR SPORT)

Pratite MOZZART i na Vajberu


tagovi

Zvezdan TerzićSuperligaSrbijaNikola MijailovićNikola BeljićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara