"Valdes"
"Valdes"

Novi golman stiže u Liverpul: Ako je zdrav, Valdes potpisuje za 14 dana, rezervna opcija Kiko Kasilja

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.10.14. | 14:59

Brendan Rodžers želi da zaoštri konkurenciju nesigurnom Minjoleu

ValdesU pauzi nastaloj zbog obaveza reprezentacije Liverpul bi mogao da dobije ogromno pojačanje. I to među stativama. Evropski mediji prenose da su Crveni u završnim pregovorima sa Viktorom Valdesom i da bi doskorašnji golman Barselone mogao da stigne na Enfild najkasnije za 14 dana.

Uz bitan uslov: da se na lekarskim pregledima, koji obavezno prethodne potpisivanju ugovora, utvrdi da je njegovo koleno u dobrom stanju i da bez problema može da podnese napore igranja u Premijer ligi.

Izabrane vesti

Razlog za obazrivost čelnika Liverpula leži u činjenici da su Valdesu u aprilu stradali prednji ukršteni ligamenti, da je posle operacije morao na prinudnu pauzu, ali baš zbog toga što se nije dovoljno oporavio pred kraj prelaznog roka mu je propao već dogovoren posao sa Monakom. Sad je situacija drugačija, Valdes je u potunosti zalečio povredu, a njegov menadžer bio je u subotu na Enfildu, gledao meč protiv VBA i prema informacijama sa Ostrva to je nagoveštaj da su dve strane na dobrom putu da uspostave saradnju.

Valdes je od juna bez ugovora i mogao bi u Englesku i van prelaznog roka, s obzirom da ima „čiste papire“, ali on nije jedini golman koga su Crveni pikirali u nameri da zaoštre konkurenciju ne toliko sigurnom Simonu Minjoleu. Menadžer Brendan Rodžers je zainteresovan i za Kika Kasilju, golmana Espanjola, koji je nedavno produžio vernost Kataloncima do 2018. I ima interesantnu opciju u ugovoru sa klubom iz Barselone: ako Real Madrid ponudi deset miliona evra, može odmah da ga vodi, s obziriom da je Kasilja prošao školu kraljevića, dok je za sve ostale kupce cena drugačija.

(FOTO: Action images)


tagovi

EngleskaEvropaKiko KasiljaLiverpulPremijer ligaViktor Valdes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara