"Adrijano"
"Adrijano"

Novi problemi za Imperatora: Adrijano optužen za veze s narko-kartelom

Vreme čitanja: 1min | sre. 05.11.14. | 12:51

Tužioci zahtevaju oduzimanje pasoša nekadašnjeg brazilskog reprezentativca

AdrijanoBivši brazilski fudbalski internacionalac i napadač Intera Adrijano optužen je za veze sa narko-kartelom Rio de Žaneira, prenosi danas Bibisi.

Tužioci tvrde da je Adrijano dao narko-dilerima svoj motocikl koji im je poslužio u kriminalnim aktivnostima.

Izabrane vesti

Brazilski fudblaer je imao uspešnu karijeru u Italiji osvojivši titule sa Interom, ali je zbog nediscipline i povreda prekinuo karijeru. Tridesetdvogodišnji Adrijano je pregovarao o povratku u fudbal sa francuskim Avrom.

Prve optužbe za veze sa narko-kartelom pojavile su se 2010. godine, kada je brazilska policija saopštila da je Adrijano kupio motor 2008. i registrovao ga na ime narko-dilera Paula Rožerija de Souze Paza, poznatog kao Mica.

Motocikl je služio za prenos droge u jednoj od favela Rio de Žaneira, koju kontroliše moćna narko-organizacija "Komando vermeljo" (Crvena komanda).

Adrijano je tada odbacio optužbe za veze sa narko-kriminalom. Tužioci zasad ne zahtevaju hapšenje bivšeg reprezentativca, ali su zatražili da mu bude oduzet pasoš.

Imperator je pre tri godine bio umešan u incident ispred jednog noćnog kluba u Riju, kada je slučajno iz pištolja ranio devojku koja je sa njim sedela u automobilu.

(FOTO: Action images)


tagovi

AdrijanoBrazilJužna Amerikameđunarodni fudbalnarko diler

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara