"Čekajući debi..."
"Čekajući debi..."

Novi Sad šansa za Zvezdine klince

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.05.14. | 13:49

Vukašin Jovanović, Luka Jović i Miloš Stojanović mogli bi da protiv Vojvodine debituju u prvom timu crveno-belih

Čekajući debi...Titula se vratila u Ljutice Bogdana, pa je Crvena zvezda sebi mogla da dozvoli luksuz da najvećim asovima dozvoli da se priključe reprezentativnim akcijama. Posledica – protiv Vojvodine u poslednjem kolu Slaviša Stojanović moraće da šansu pruži onima sa manjom minutažom, pa i onima koji još nisu debitovali za prvi tim crveno-belih.

Navijači bi, dakle, konačno mogli da dobiju naznake o toliko hvaljenim talentima kakvi su Vukašin Jovanović, Luka Jović, Miloš Stojanović, nažalost ne i Marko Grujić, kojem je polomljena ruka. Ipak šef struke ne traži alibi u mladosti ekipe.
"Odlazimo u Novi Sad sa željom da završimo prvenstvo onako kako smo sve dosadašnje utakmice igrali. Sa željom da pobedimo. Neće da bude lako, pošto je Vojvodina, pogotovu u ovom prolećnom delu, pokazala veoma dobar kvalitet, pokazala da ima mnogo pojedinaca koji ispred sebe imaju potencijalno strašne karijere ako sve bude išlo po planu".

Izabrane vesti

Stojanović, inače, neće moći da računa na Dragana Mrđu, Darka Lazovića, Nejca Pečnika, Filipa Kasalicu, Marka Petkovića, Aleksandra Kovačevića, još je neizvesno šta će biti sa Predragom  Rajkovićem...
"Mnogo dilema. Na nekim pozicijama imaćemo ozbiljan problem".

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Vukašin JovanovićSuperligaSrbijaSlaviša StojanovićMiloš StojanovićLuka JovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara